Selecteer een pagina

Hier zijn onze vier, nieuwe semi-autoflowering soorten: Gold Rush Outdoor, Polm Gold Outdoor, Fast Bud Outdoor en Sweet ‘n Sour Outdoor.

Semi-autoflowering soorten zijn vroeg klaar buiten

Indien je deze soorten kloont en onder continu licht zet, zullen ze al snel de eerste bloeiverschijnselen vertonen. Als je ze onder 18 uur licht zet dan zullen ze volop gaan bloeien net als een autoflowering soort. Om deze redenen worden ze ook wel semi-autoflowering genoemd. Net als autoflowering soorten zijn dit snelbloeiende rassen en zijn ze hierdoor vroeg klaar buiten. In Nederland kan je deze soorten al oogsten vanaf begin september (Gold Rush Outdoor), mid september (Polm Gold Outdoor). De laatste twee zijn op zijn laatst klaar eind september (Fast Bud Outdoor en Sweet ‘n Sour Outdoor).

Autoflowering wiet zaden

Hier zie je de drie verschillende types cannabis: ruderalis, indica en sativa. Onze semi-autoflowering soorten zijn sativa dominant.

Autoflowering met een hoog THC percentage

Al deze soorten zijn Sativa dominant en bevatten een hoog THC percentage. De high is een typische old school Sativa high; energiek en psycho-actief. Net als de eerste joint die je ooit rookte, waardoor je niet kon stoppen met lachen en een vreetkick kreeg. De smaak is heerlijk, variërend van bloemig en fruitig tot een tropische fruit sensatie. Ze leveren bovendien een veel betere oogst dan de normale autoflowering cannabis zaden cannabis soorten met veel top en weinig blad.