Selecteer een pagina

In deze korte video door van High Times laat David Lipton, de eigenaar van Advanced Grow Labs, zijn zeer professionele operatie zien. Advanced Grow Labs is verantwoordelijk voor het produceren van de beste medicinale marijuana en edibles in de V.S.. We beginnen de rondleiding in de groei ruimte, waar jonge zaailingen hun groeifase doormaken onder T5 CFL licht. Hierna gaan we door naar de bloeiruimte, waarin er onder HPS lampen gekweekt wordt. De planten in de video worden gekweekt met een circulerend druip-irrigatie systeem en staan in kokos. Er wordt uitgelegd hoe dit systeem op commerciële schaal is nagebouwd.

Daarna zie je hoe de planten per rij gekweekt worden en dat elke soort een eigen rij heeft. In de droogruimte wordt uitgelegd hoe ze de wiet toppen drogen bij Advanced Grow Labs. Ze hangen de geoogste planten eerst 10-14 dagen ondersteboven op in de eerste droogruimte, vervolgens worden de toppen na enig trimmen naar de tweede droogruimte overgebracht. In deze tweede ruimte worden de toppen nogmaals bijgewerkt en volledig gedroogd. De andere kant van dit bedrijf is de productie van edibles en extracten voor medicinaal gebruik. We kijken mee terwijl er een mengel voor chocolade koekjes gemaakt wordt dat 20-40mg hash-olie bevat, ook worden de effecten van cannabis nog eens samengevat.

Deze video biedt een blik in de wereld van grootschalige medicinale cannabis productie en laat zien dat er steeds meer geïnvesteerd wordt in dit soort operaties. Het succes van Advanced Grow Labs is een goed voorbeeld van hoe een professioneel team erin kan slagen om geweldige resultaten te boeken zonder in te leveren op kwaliteit!