Selecteer een pagina
In deze video is goed te zien waarom onze Afghani Gold zaden ideaal zijn voor een Sea of Green kweek. Deze klassieke soort is een ware hybride van Afghani en Skunk no. 1 en is hierdoor zeer vitaal. De plant heeft een zoet, hashachtig aroma en bloeit maximaal 9 weken. Je ziet hoe onze Afghani Gold kleine maar harde, compacte wiet toppen in de vorm van een kerstboom produceert. Ook valt op hoe uniform en stabiel deze soort is, waardoor er makkelijk mee te werken is.

Uiteindelijk wordt de plant veel voller en is er duidelijk zichtbaar hoe toppen zich aan de centrale cola ontwikkelen. Deze soort is vooral goed voor het behandelen van slapeloosheid, spasmes en spierpijn in het algemeen. Met een erg bedwelmende, fysieke high en een hoog CBD gehalte is deze soort zeker aan te raden voor iedereen die van sterke cannabis houdt!

In de video is te zien dat er tijdens deze kweek geen variatie is in de phenotype, dit benadrukt nogmaals de hoge kwaliteit van onze veredelingstechnieken. Wij zijn zelf erg trots op deze soort, die niet teleur zal stellen!