Selecteer een pagina
In deze video is te zien hoe 8 AK autoflowering wiet zaadjes gekweekt worden onder LED licht en hoe dit binnen 81 dagen een prachtige oogst oplevert. AK Automatic is een kruising tussen AK en Dutch Blue Auto, wat op haar beurt weer een kruising tussen Ruderalis, Northern Light, Santa Maria, Blueberry en Afghani is.

Nemesis kweekt de planten gedurende de volledige periode onder een 20/4 licht schema. De eerste 4 weken zijn de planten klein en vol, waarna ze in rap tempo groeien om uiteindelijk de volledige kweekruimte te beslaan. Wiet toppen vormen zich met name op één centrale cola en in mindere mate op de omringende kleinere zijtakken. AK autoflowering blijft klein en heeft relatief weinig voeding nodig, hierdoor is de soort erg gebruiksvriendelijk en een aanrader voor beginnende kwekers. Ook is de soort door deze eigenschappen erg geschikt om in een SOG- of Scrog-opzet te kweken en met name ideaal voor iedereen die wil kweken in kleine ruimtes.

De oogst van deze kweek leverde zilverkleurige wiet toppen op die bedekt zijn met bruine stampers. De wiet toppen groeien lang en vertakt, ze zijn hierdoor erg makkelijk te oogsten en bij te knippen. Het effect van AK autoflowering is vergelijkbaar met normale AK: een heerlijke high met een milde “body stone”. Al met al is AK Automatic een aanrader waar we erg trots op zijn