Selecteer een pagina
In deze video zie je een van meeste gewilde haze soort van Spliff Seeds. Deze dame is een kruising tussen Amnesia, Nevilles Haze en Super Silver Haze een perfecte soort voor sativa en haze liefhebbers. De Amnesia stek waarmee we aan dit project begonnen komt uit Nederland, het THC gehalte van deze soort is hoog. Door dit hoge THC gehalte kan de psychoactieve high vaak uren duren en is deze soort geschikt om problemen met angst, spierpijn, honger en slaap mee te behandelen.

Er worden 9 zaden ontkiemd en nadat deze allemaal opkomen zie je hoe Anonymous de Amnesiac kweekt in een Sea of Green opzet. De planten bloeien 10 weken, hierin ontwikkelen zich grote, trichoom-rijke toppen met weinig bladeren. Vooral opvallend is dat de planten lang worden en dat het door de grote hoeveelheid trichomen lijkt alsof er een laag glazuur over de toppen heen zit.

De smaak is een combinatie tussen orange haze en klassieke citrus-smaken. Amnesiac is een super productive haze hybride die voldoet aan alle eisen die de goede kweker aan zijn haze stelt: grote opbrengst, veel smaak, een ongelooflijke high en een aangename geur. Deze soort kan buiten erg groot worden, en zal ook heel lang worden als er niet gesnoeid wordt. Spliff Seeds is erg trots om deze fantastische hybride te kunnen presenteren!