Selecteer een pagina
In dit kweekverslag is te zien hoe 218 gram Bubble Gun gekweekt wordt onder een 400W natriumlamp. Bubblegun is een sativa-dominante kruising tussen Mexican, Colombian, Afghan en AK. Deze wiet soort vormt binnen een bloeiperiode van ongeveer 8 weken sterk geurende, harde, compacte wiet toppen. Dit is erg snel gezien de genetische achtergrond van deze lijn. De planten hebben een korte, bossige structuur waardoor deze soort ideaal is bij een gelimiteerde hoeveelheid ruimte of voor een SOG-kweek. Bubble Gun levert sterke wiet op die zorgt voor een prettige “body stone”. Bij onze meest recente lab test werd een THC-gehalte van wel 16% gemeten.

De kweker in deze video heeft ervoor gekozen om de wiet planten op kokos en perliet in een SOG opzet te kweken. Hierdoor hoopt hij zo veel mogelijk opbrengst te halen uit de relatief kleine tent. Bubble Gun planten hebben één centrale cola waar al snel dikke wiet toppen aan groeien. Het is goed te zien dat de planten erg snel groeien en vooral snel voller worden. De AK-achtergrond van Bubble Gun is goed te herkennen in de enorme, makkelijk te onderhouden enkele cola die ontstaat.

Bubble Gun wiet toppen zijn plakkerig, compact en hebben zowel paarse als oranje-bruine tinten. De smaak en structuur van de toppen zorgen ervoor dat het een geliefde soort is onder doorgewinterde wiet-liefhebbers. Bubble Gun is een perfecte lijn voor de beginnende kweker en is uitermate geschikt voor zowel recreatief als medicinaal gebruik.