Selecteer een pagina
Poster Cannabis Cup

Na het vullen van 500 goodiebags met een 3-pack Spliff Seeds Crystal White, een flesje Hesi Boost, een grinder, filtertips en vloei waren we klaar voor de Tenerife Cannabis Cup 2013. Onze eerste Cannabis Cup als sponsor. Op zaterdag 7 december was het tijd voor de eerste editie van de Cannabis Island Tenerife Cup verzorgd door de Shaman shops. De Cannabis Cup zou plaats vinden van 14:00 tot middernacht op een prachtige locatie in de buurt van het Airport Tenerife Sur in een finca (een landgoed). In de tuin was er een podium opgezet voor muziek en prijsuitreiking. Daarnaast was er een mojitobar en verschillende kraampjes. In deze kraampjes was informatie te vinden over veel uiteenlopende onderwerpen, verder waren er producten te koop, kon je een BHO extractie demonstratie bijwonen en kon je je eigen product proberen in de vapor en bong lounge. Het eten was geweldig en het drinken in overvloed. De prijzen voor het eten en drinken waren ook verassend goedkoop.

Zaterdag 7 December, de dag van de Cannabis Cup in Tenerife

Het was prachtig weer op de dag van de Cannabis Cup. De temperatuur van rond de 26 graden, er was een grote menigte en de sfeer was relaxed. Iedereen vermaakte zich zichtbaar, de muziek, de mensen en de prachtige omgeving zorgde hier voor. We hadden ons ingeschreven voor alle categorieën en wachten nerveus op het resultaat. Onze inschrijvingen waren: Blue Berry (BHO Cup= honey bee extraction), Blue Berry (Indica Indoor Cup), Mega Power Plant (Indica Outdoor Cup), Sweet ’n Sour Indoor (Sativa Indoor Cup) en Sweet ’n Sour Outdoor (Sativa Outdoor Cup).

De prijsuitreiking: twee keer Cannabis Cup Winnaar!Photo of Cannabis cup Best Sativa

De prijsuitreiking van de Cannabis Cup zou eigenlijk om 22:00 starten maar werdt verplaatst naar 20:30 wegens stortregens. De uitreiking werdt verplaatst naar een erg volle kamer binnen, volledig gevuld met cannabis liefhebbers. Dit resulteerde in een zeer (typisch Spaanse) chaotisch, maar levendige ceremonie. We stonden buiten de kamer te luisteren wie de verschillende cattegoriën had gewonnen. En ja, we hadden gewonnen! Cannabis cup Met een eerste plaats voor onze Blue Berry in de BHO Cup, met dank aan Chris, en een eerste plaatst voor onze zelfgekweekte Sweet ’n Sour Indoor in de Sativa Indoor categorie hadden we twee keer gewonnen. Natuurlijk was de Spliff Crew en iedereen die ons steunde euforisch! We hebben een grote feestelijke joint gerookt om dit te vieren!

Conclusie; een geweldige sfeer een een uitstekende organisatie, zeker een tweede editie

Al met al was het een memorabele en succesvolle Cannabis Cup in Tenerife. Shaman, de organisator, heeft gezegd dat er zeker nog een editie komt volgend jaar. Dus als je een zonnige onderbreking in december zoekt en zin hebt in een geweldige Cannabis Cup blijf dan website van de cup regelmatig in de gaten houden of volg de de facebook pagina van Cannabis Island Tenerife en ‘Ven a Tenerife!’, kom naar Tenerife!