Menu
Geplaatst in wiet zaden

Cannabis seeds Amsterdam, hét marijuana Walhalla

cannabis seeds amsterdamAl sinds de jaren zeventig staat Amsterdam synoniem voor de marijuana hoofdstad van de wereld: met coffeeshops, growshops en winkels met cannabis seeds Amsterdam. Elke blower op aarde weet het inmiddels: voor het beste cannabis zaad moet je naar de Nederlandse hoofdstad!

Waarom cannabis seeds Amsterdam?

De Nederlanders hebben altijd al een fantastische reputatie en wereldwijde faam gehad op het gebied van land- en tuinbouw. Het is dus geen verassing dat zij naast tulpen en tomaten ook verdomd goed zijn geworden in het kweken van topklasse marijuana. Spliff Seeds heeft al sinds 1995 het beste aanbod van cannabis seeds Amsterdam! Nergens anders ter wereld is er zoveel kennis over cannabis op één plek bij elkaar dan in Amsterdam, en die expertise kun jij – tegen aantrekkelijke prijzen – meenemen uit onze winkel of webshop wanneer je zaden koopt.

Amsterdam marijuana capital van de wereldWelke cannabis seeds Amsterdam?

Spliff Seeds biedt een ruime keuze aan de beste cannabis seeds Amsterdam. Voor elk wat wils, of je nu van lekker zware Haze houdt of van een fruitige Thai, van een vette Indica of van een knallende Sativa… bij Spliff Seeds weten we zeker dat jij met je favoriete cannabis seeds Amsterdam de deur uit loopt! De cannabis zaden zijn het eindresultaat van jarenlange kweekervaring door de beste wietkwekers van Amsterdam en omstreken. Alle beroemde wietsoorten en erkende toppers vind je terug in het assortiment, wat in drie lijnen is onderverdeeld: Bronze, Silver en Gold.

Bronze, Silver en Gold cannabis seeds Amsterdam

Om de juiste keuze voor jou als consument gemakkelijk te maken, heeft Spliff Seeds haar cannabis zaden dus ondergebracht in drie productlijnen: Bronze, Silver en Gold. In de eerste twee categorieën  zitten de regular seeds, al te koop vanaf 9,90 euro (5 stuks). In de Gold Line prijken maar liefst 26 soorten female seeds en de prijzen daarvan beginnen bij 29,90 euro per vijf. Voor de kweker die snel resultaat wil zien zijn er uiteraard ook autoflowering cannabis seeds Amsterdam(vanaf 19,90 euro per 5 zaden) en ook die vind je terug in de Gold Line.

Het beste adres voor cannabis seeds Amsterdam!

Het kantoor van Spliff Seeds bevindt zich op de Leidsestraat 26 op de 2de verdieping, middenin het bruisende centrum van Amsterdam, marijuana hoofdstad van de wereld. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zodat jij zeker weet dat je een superwiet kunt gaan oogsten. Duizenden tevreden klanten gingen jou al voor op zoek naar de beste cannabis seeds Amsterdam!

Ga naar boven