Selecteer een pagina

Amsterdam wordt al sinds de jaren 70 de “marijuana capital of the world” genoemd. Met honderden coffeeshops, een bruisende cannabis cultuur en zat winkeltjes die zich specialiseren in wiet zaden is Amsterdam werkelijk een walhalla voor iedereen die van cannabis houdt. Dus dus of je nou een dagje de lekkerste wietjes wil roken of op zoek bent naar Amsterdamse wiet zaden, is Amsterdam nog altijd de place to be!

cannabis seeds Amsterdam menu

Amsterdamse Wiet Zaden Om Trots Op Te Zijn

Dankzij de enorme schaal van de glastuinbouw in Nederland, met de bijbehorende vraag naar efficiëntie en kwaliteit, heeft ons land altijd al een geweldige reputatie gehad wat betreft landbouw en horticultuur. Na eeuwenlang tomaten en aardappels te veredelen is het geen verrassing dat we in Nederland ook extreem goed geworden zijn in het kweken van hoogwaardige cannabis. Nadat cannabis ongeveer een halve eeuw geleden geïntroduceerd werd in Nederland zijn Nederlandse kwekers erin geslaagd om een waslijst aan oersterke en wereldberoemde wiet soorten te ontwikkelen. Met zo veel cannabis-kennis in één stad zijn lokale Amsterdamse veredelaars erin geslaagd om een permanente impact te maken in het internationale cannabis-landschap.

Alle Soorten Amsterdamse Wiet Zaden

Of je nou van een knallende Haze of een zoete Thai houdt, liever rustig wordt van een indica of juist wil vliegen met een sterke sativa, je kunt vrijwel alle soorten wiet zaden vinden in Amsterdam. We willen er wel graag bij zeggen dat je het beste wiet zaden kunt kopen van een betrouwbare veredelaar of zadenwinkel. Met zo veel cannabis-fans die dagelijks Amsterdam overspoelen is het namelijk makkelijk voor minder betrouwbare partijen om slechte zaden te verkopen voor woekerprijzen. Dus zorg ervoor dat je het merk vertrouwt, controleer of de verpakking volledig intact is en of de prijs klopt. Want als een deal te goed lijkt om waar te zijn, is er waarschijnlijk iets mis!

Sinds 1995 zijn wij bij Spiff Seeds trots dat we een aantal van de beste Amsterdamse wiet zaden verkopen! Met onze brede selectie aan zeer potente en stabiele wiet soorten is er voor ieder wat wils. Onze wiet zaden zijn het resultaat van vele jaren hard werk en een geweldige samenwerking met de beste veredelaars van Amsterdam en de rest van Nederland. Ons assortiment bevat alle beroemde wiet soorten en een aantal andere “hits” binnen de Nederlandse wiet-scene. Met meer dan 40 soorten reguliere, vrouwelijke en autoflowering vrouwelijke wiet zaden zijn we ervan overtuigd dat je onze winkel verlaat met je nieuwe favoriete wietsoort! Door ervoor te zorgen dat onze wiet zaden in tientallen winkels in Amsterdam en de rest van Nederland kunt kopen hopen we dat iedereen die dat wil toegang heeft tot de beste Amsterdamse wiet zaden.

Spliff Seeds Amsterdam Wiet Zaden Shop

Kies Je Soort Met Onze Seed Selector

Een pakje van 5 wiet zaden kost bij ons €9,90 voor onze voordeligste reguliere zaden tot ongeveer €36,50 voor onze exclusievere vrouwelijke zaden. Met deze prijzen kunnen we je de beste waarde voor je geld geven en kun je de beste Amsterdamse wiet zaden kopen zonder failliet te gaan. Om ervoor te zorgen dat je makkelijk een soort uit kunt kiezen die goed bij je past heeft iedere winkel die Spliff Seeds wiet zaden verkoopt een zogeheten “Seed Selector” in huis. Dit is een overzicht op A3-formaat waarin de kenmerken van onze soorten op een rijtje staan. Door deze compacte lijst te gebruiken is het makkelijk om tussen soorten te vergelijken en kun je zonder moeite de perfecte soort voor jouw volgende kweekproject uitzoeken! Zo veel data in één plaatje kan natuurlijk alsnog verwarrend worden, dus kijk bij twijfel vooral naar de rechter kolom. Hierin worden per soort de belangrijkste, meest unieke en onderscheidende eigenschappen beschreven.

Spliff Seeds Amsterdam Wiet Zaden Shop

Het Beste Adres Voor Amsterdamse Wiet Zaden!

Het Spiff Seeds hoofdkantoor is gevestigd in het hartje van onze hoofdstad. Op de tweede verdieping van het monumentale pand op nr. 26 in de Leidsestraat zijn wij continu in touw om de beste Amsterdamse wiet zaden te ontwikkelen. Spliff Seeds staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, met als doel om de beste cannabis genetica voor betaalbare prijzen aan te bieden. In de loop van de tijd hebben we menig kweker kunnen helpen met hun zoektocht naar een soort wiet zaden die precies bij ze past. Kom ook bij de Spliff Seeds familie!