Selecteer een pagina
In deze video is te zien hoe Dutch Automatic, een super productieve soort, wordt gekweekt onder LED licht. Deze soort (veredeld uit Ruderalis, Northern Lights, Santa Maria en Afghan Gold) produceert één grote centrale top in 77 dagen, met sterke zijtakken. De smaak is fruitig en een beetje zoet, roken van Dutch Automatic zorgt voor een rustige, vooral fysieke high die niet té sterk wordt. Dit komt omdat Dutch Automatic naast een THC gehalte van 15%, vooral erg verrijkt is in CBD. Deze soort is medicinaal erg goed tegen ADHD, de ziekte van Crohn en stress.

In dit filmpje is te zien hoe de kweker de planten oogst na 62 dagen en hier 126 gram aan plakkerige, harde toppen uit haalt. Tijdens de eerste twee weken gebruikt deze kweker 9 liter potten en LED belichting. Dutch Automatic groeit snel en in de breedte en wordt uiteindelijk een korte, compacte plant. Tussen dag 21 en 35 is te zien hoe de planten explosief groeien in dikte en grootte. Uiteindelijk groeit er één centrale cola, maar ook de zijtakken bevatten een goede oogst. Zoals Nemesis in deze video demonstreert is Dutch Automatic ideaal voor de Sea of Green methode.

De opbrengst was in deze video 126 gram van 1 autoflowering plant en had een een fruitig aroma en een sensationele smaak. Met enorme toppen en een hoog CBD gehalte voor een sterk fysiek ontspannend effect zal deze bedwelmende, erg makkelijk te kweken soort, u niet teleurstellen.