Selecteer een pagina
In deze video wordt onze Dutch Blue Automatic gekweekt met verschillende LED lampen en met voeding van Growing Edge Technologies Aroma Formula. Dutch Blue Automatic is een kruising tussen onze Blue Berry en Northern Lights Special. In deze video kun je zien hoe deze plaag- en schimmel bestendige autoflowering soort groeit van zaad tot oogst in 11 weken, met een gewicht van 62 gram uit een grote fruitige wiet top met een hoogte van 75cm.

Nemesis heeft de eerste 2 weken in 1,5 liter potten gekweekt en de planten hierna verpot naar potten van 9-11 liter. De voeding die gebruikt wordt is van Growing Edge Technolgies, een Canadees bedrijf dat bekend staat om het produceren van plantenvoeding die verlaagde kans op wortelschade geven. Bij deze kweek heeft Nemesis de Aroma lijn gebruikt. De gebruikte groeiruimte is een Green Qube van 120 x 240 x 220 cm en is belicht met LED lampen van verschillende merken.

Nemesis houdt van het kweken van snelle en levendige planten die relatief weinig tijd nodig hebben om te groeien. Bij het kweken van Dutch Blue Automatic groeit er één centrale top, hierdoor is deze soort ideaal voor sea of green fans.

Veel plezier met het filmpje, reacties zijn altijd welkom, of browse door naar een van onze vele andere cannabis films.