Menu
Geplaatst in vrouwelijke wiet zaden

Feminised Skunk Seeds

Wanneer je in het buitenland over feminized Skunk seeds spreekt bedoel je waarschijnlijk niet de gefeminiseerde zaden van de Skunk variëteit. De in Nederland ontwikkelde soort heeft zo’n bijzondere reputatie dat de naam in het buitenland als verzamelnaam staat voor kwaliteitswiet in het algemeen. Eersteklas rookwaar dus. Het woord Skunk betekent in het Engels letterlijk stinkdier en de soort kreeg deze naam dan ook vanwege haar sterke - en overigens niet stinkende - geur. Voor Skunk rook wiet vooral naar gras, Skunk bracht wat dat betreft een ware revolutie op gang.

Feminised skunk seeds: een klein wonderSuper skunk

Skunk soorten worden al sinds de jaren zeventig met veel genot gerookt. Maar ook vandaag de dag is de variëteit nog zeer populair. De soort is erg geliefd vanwege haar extreem hoge opbrengsten en het gemak waarmee ze zich laat kweken. Het is dan ook begrijpelijk dat veel van de strains die vandaag de dag op de zadenmarkt worden aangeboden, gekruist zijn met Skunk planten. Tel de voordelen van Skunk op bij die van de vrouwelijke zaden van tegenwoordig en je hebt een klein wonder in handen: feminised skunk seeds!

Feminised skunk seeds

Feminised skunk seeds voor binnen

Wij hebben in onze zadencollectie een aantal mooie, gefeminiseerde soorten die over die bijzondere Skunk invloeden beschikken zoals het geven van uitzonderlijk hoge opbrengsten en het grote kwekersgemak. Neem onze Crystal White bijvoorbeeld, een kruising tussen Super Skunk en een White Widow. De Skunk invloeden zorgen ervoor dat de plant een van onze grootste opbrengers is.

Feminised skunk seeds voor buiten

Early Spliff

Een soort die ook zeer geschikt is om buiten mee te kweken en waarbij je dubbel en dwars profiteert van de invloed van de feminised skunk plant is onze Early Spliff. De naam verraad eigenlijk al dat we hier met een snelle dame te maken hebben, ze is buiten dan ook al in oktober klaar voor de oogst. De Early Spliff is een Skunk No1 en Early Pearl kruising, waarbij de skunkgenen ervoor zorgen dat de Early Spliff een schimmelbestendige en zeer stabiele plant is.

Feminised skunk seeds bestellen

Je ziet dat de Skunk nog steeds een heel bijzondere plant is. Het is niet voor niets dat de Skunkgenen in zoveel prijswinnende en wereldberoemde cannabissoorten terug zijn te vinden. Naast de twee soorten die ik hierboven beschreef hebben wij nog vele andere bijzondere Skunk variëteiten in onze collectie. Bestel feminised skunk seeds en profiteer van de geweldige eigenschappen die ze te bieden hebben.

Ga naar boven