Selecteer een pagina
Wanneer je in het buitenland over feminized Skunk seeds spreekt bedoel je waarschijnlijk niet de gefeminiseerde zaden van de Skunk variëteit. De in Nederland ontwikkelde soort heeft zo’n bijzondere reputatie dat de naam in het buitenland als verzamelnaam staat voor kwaliteitswiet in het algemeen. Eersteklas rookwaar dus. Het woord Skunk betekent in het Engels letterlijk stinkdier en de soort kreeg deze naam dan ook vanwege haar sterke – en overigens niet stinkende – geur. Voor Skunk rook wiet vooral naar gras, Skunk bracht wat dat betreft een ware revolutie op gang.
Feminised Skunk Seeds

Deze kleine vriend kan ook flink stinken, maar dat is niet het luchtje dat we zoeken!

Feminised Skunk Seeds: Een Klein Wonder

Skunk soorten worden al sinds de jaren zeventig met veel genot gerookt. Maar ook vandaag de dag is de variëteit nog zeer populair. De soort is erg geliefd vanwege haar extreem hoge opbrengsten en het gemak waarmee ze zich laat kweken. Het is dan ook begrijpelijk dat veel van de strains die vandaag de dag op de zadenmarkt worden aangeboden, gekruist zijn met Skunk planten. Tel de voordelen van Skunk op bij die van de vrouwelijke zaden van tegenwoordig en je hebt een klein wonder in handen: feminised skunk seeds!

Feminised Skunk Seeds Voor Binnen

Wij hebben in onze zadencollectie een aantal mooie, gefeminiseerde soorten die over die bijzondere Skunk invloeden beschikken zoals het geven van uitzonderlijk hoge opbrengsten en het grote kwekersgemak. Neem onze Crystal White bijvoorbeeld, een kruising tussen Super Skunk en een White Widow. De Skunk invloeden zorgen ervoor dat de plant een van onze grootste opbrengers is.

Crystal White

Onze Crystal White is een kruising met Super Skunk, hierdoor haalt deze soort enorme opbrengsten en een torenhoog THC gehalte.

Vrouwelijke Skunk Zaden Voor Buiten

Onze Super Skunk is zeer resistent tegen schimmels en kan ook buiten enorme hoeveelheden plakkerige, stinkende toppen produceren. Hoewel deze soort oorspronkelijk is bedoeld voor de binnenteelt hebben we ook prachtige buitenplanten gezien. Denk er wel aan dat Super Skunk pas begin tot mid-oktober klaar is met de bloeifase, dus raden we in het noorden vaak eerder onze outdoor soorten aan.

Feminised Skunk Seeds Bestellen

Je ziet dat de Skunk nog steeds een heel bijzondere plant is. Het is niet voor niets dat de Skunkgenen in zoveel prijswinnende en wereldberoemde cannabissoorten terug zijn te vinden. Naast de twee soorten die ik hierboven beschreef hebben wij nog vele andere bijzondere Skunk variëteiten in onze collectie. Bestel feminised skunk seeds en profiteer van de geweldige eigenschappen die ze te bieden hebben.