Selecteer een pagina
Ze zijn al een aantal jaar de grote doorbraak in cannabisland: feminized cannabis seeds. Zaden waar alleen maar vrouwelijke planten uit groeien! Vanzelfsprekend hebben wij een uitgebreide lijn feminized cannabis seeds, en om het je gemakkelijk te maken hebben we er onze gouden zadencollectie van gemaakt. Alle zaden uit deze gouden collectie zijn vrouwelijk. Ben je op zoek naar eersteklas feminized cannabis seeds? Zoek dan niet verder maar check meteen onze gouden collectie!

Geneticaleer van Feminized Cannabis Seeds?

Zaad ontstaat gewoonlijk in de vrouwelijke bloemen (toppen) na bestuiving met het mannelijke stuifmeel. Het stuifmeel van de mannelijke plant bepaald het geslacht van het nieuwe zaadje. Aangezien het mannelijke stuifmeel zowel het mannelijke als het vrouwelijke chromosoom (xy) bevat, is de kans op een vrouwelijk zaadje even groot als de kans op een mannelijk zaadje, fifty-fifty dus!

Vrouwelijke cannabisplanten kunnen echter ook mannelijke bloemen – en dus ook stuifmeel – maken. Ze zijn namelijk in staat om hermafrodiet te worden en doen dit uit stress. Zo kunnen ze zichzelf toch voortplanten wanneer de omstandigheden daarom vragen. In tegenstelling tot het stuifmeel van een mannelijke plant bevat het stuifmeel van een vrouwelijke plant alleen de vrouwelijke chromosomen (xx). Bevruchting met dit stuifmeel levert dus ook alleen maar vrouwelijke zaden op. Feminized cannabis seeds dus!

Feminzed Cannabis Pollen

Feminized Cannabis Pollen

Hoe Worden Feminized Cannabis Seeds Gemaakt?

Wanneer we feminized cannabis seeds willen maken, zullen we een geschikte vrouwelijke plant moeten stressen zodat ze mannelijke bloemen met stuifmeel gaat maken. Dat stressen kan op verschillende manieren maar de meest gebruikte methode is dat de plant wordt bespoten met een speciaal zuur. Met het stuifmeel van de gestreste vrouwelijke plant worden andere vrouwelijke planten bevrucht, de zaden die hieruit voortkomen zijn allemaal feminized cannabis seeds.

Zilverwater Wordt Gebruikt Om Feminized Cannabis Seeds Te Maken

Feminized Cannabis Pollen

50% Meer Opbrengst met Feminized Cannabis Seeds!

Door te kweken met feminized cannabis seeds bespaar je jezelf de moeite van het op tijd identificeren en verwijderen van mannelijke planten om ongewenste bestuiving te voorkomen. Omdat alle planten die je opkweekt vrouwelijk zijn in plaats van de helft, heb je met feminized cannabis seeds dus altijd 50% meer opbrengst dan met reguliere zaden!

Onze Gouden Collectie: Alleen Maar Feminized Cannabis Seeds!

Zoals eerder gezegd hebben wij het je gemakkelijk gemaakt door al onze feminized cannabis seeds samen in onze gouden collectie aan te bieden. Goud omdat het allemaal vrouwelijke zaden zijn, maar zeker ook goud omdat het stuk voor stuk excellente cannabissoorten zijn die zichzelf al dubbel en dwars hebben bewezen. Legendarische klassiekers zoals AK, Bubblegun, Jack F1, Neville’s haze, Northern Light, Super Skunk en meer. Maar ook een aantal handige vroegbloeiers voor buiten, zoals bijvoorbeeld de Gold Rush Outdoor; een heerlijke sativa dominante soort met een heerlijke, Dieselachtige smaak die buiten, al begin september klaar is om te oogsten.

Onze gouden collectie bevat nog veel meer smakelijke feminized cannabis seeds, dus wacht niet langer en check it out!