Selecteer een pagina
In deze video is te zien hoe een van onze outdoor soorten, Gold Rush, lekkere dikke paarse toppen krijgt met een Diesel aroma. Deze outdoor soort is een kruising tussen Polm Gold x Purple Power x Afghani. Gold Rush is 85% sativa en zoals duidelijk zal worden uit de video wordt deze soort een grote, dikke plant met harde toppen.

Bij het planten in de grond op een veld zul je zien dat veel van deze planten groot worden. Ook zie je hoe het bladerdak steeds dikker en voller wordt in de aanloop naar de bloeiperiode. Tijdens de bloei is er al goed te zien hoe de Purple Power achtergrond van deze soort ervoor zorgt dat de planten een beetje paars worden. Zoals je ziet in de video groeit Gold Rush zelfs zonder volle zon prima en is deze plant geschikt voor alle weertypes. Deze soort is sterk, schimmelresistent en levert grote, thc toppen op. Dit alles zorgt ervoor dat Gold Rush een van de beste Spliff Seeds outdoor soorten is ideaal voor zowel beginners als experts.

Het effect van deze soort is erg ontspannend en kalmerend. Dankzij de invloed van de Polm Gold achtergrond groeien er dikke, compacte toppen aan de Gold Rush en de Purple genen zorgen voor de unieke, prettige smaak. In totaal heeft deze kweker 340 gram kunnen oogsten van slechts één plant! Mocht u deze soort interessant vinden dan adviseren wij u om ook naar de andere buiten soorten in onze seedshop te kijken.