Selecteer een pagina

Het Kweken van Fast Bud en Gold Rush Buiten Deel 3

In deze video laten we de voortgang zien van onze Fast Bud en onze Gold Rush Outdoor cannabis zaden. We beginnen met de voorbereidingen om de planten te gaan knippen en het droog proces te beginnen. Let op: deze video is niet een tutorial waarin wordt uitgelegd hoe je cannabis moet kweken. Het doel van deze video is om de kijker een idee te geven hoe deze cannabis soorten er uitzien als ze volgroeid zijn en klaar zijn om te oogsten.

Gold Rush

De Gold Rush Outdoor vrouwelijke cannabis zaden zijn 85% sativa. Deze soort is buiten vroeg klaar door haar genetisch achtergrond. De genotype van de Gold Rush is een kruising tussen onze Polm Gold, Purple Power x Afghan. wat zorgt voor een sterke plant die stevige takken maakt met dichte toppen. Ze bereikt maar liefst een hoogte van 1 meter 85 in redelijk kleine pot van 15 liter. Zoals je in de video kan zien spoelen wij de plant met alleen water vanaf 7 tot 14 dagen voordat de plant omgaat. Hierdoor verlagen we de EC waarden in het substraat of te wel te restanten van de voedinststoffen worden verbruikt en weggespoeld waardoor je na het drogen en curen een mooi en lekker rokende cannabis bloem krijgt. De Gold Rush duurde 28 weken van het begin tot het eind voordat deze geknipt en gedroogd werd.

Fast Bud

De Fast Bud Outdoor heeft 90% sativa. Net als de Gold Rush is deze soort ook vroeg klaar buiten door de genetica Early Pearl x Mexican Sativa x Californian Sativa. Dit vrouwtje hebben we na 28 weken omgeknipt met de snoeischaar om het knip en droogproces the beginnen. Onze Fast Bud Outdoor heeft maar liefst een hoogte bereikt van 2 meter en 25 centimeter en deze stonden in de zelfde maat pot als de Gold Rush. In de video kan je de wortel ontwikkeling zien van de Fast Bud Outdoor en die was net zo indrukwekkend als die van de Gold Rush. Dit laat zien dat beide planten een nog veel groter oogst hadden kunnen geven als we deze in een groter pot hadden gedaan. Want meer wortels betekend meer opbrengst.