Selecteer een pagina

Over: Spliff Seeds verkoopt wiet zaden via haar website en verzendt internationaal. (hierna de “Producten” genoemd).

Acceptatie: Uw relatie met ons wordt beheerst door deze Disclaimer, onze Algemene Voorwaarden, Verzending
Policy, Refund Policy, en Privacy Policy verklaring geplaatst op de website. Door de website en onze producten te bezoeken en/of te gebruiken, gaat u akkoord met deze Disclaimer en al onze voorwaarden.

Disclaimer

 1. Wij verzenden wiet zaden via onze website en leveren ze aan klanten wereldwijd. Verder is het belangrijk te begrijpen dat het in sommige landen of staten illegaal kan zijn om onze producten op te slaan en/of te ontkiemen, en wij raden u ten zeerste aan uw plaatselijke wetten te controleren voordat u onze producten koopt. U bent verantwoordelijk voor de naleving van alle toepasselijke wetgeving, en alle aansprakelijkheid dienaangaande ligt bij u.
 2. SPLIFF ZADEN IS DE VERKOOP VAN CANNABIS ZADEN STRIKT ALS SOUVENIRS, COLLECTIBLES, EN VOOR OPSLAG DOELEINDEN. Elk ander gebruik is strikt verboden. Wij staan het illegale gebruik van onze producten niet toe en bevorderen dit ook niet. U moet minstens 18 jaar of ouder zijn om deze producten te kopen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat hij geen wetten overtreedt door onze producten te kopen. Spliff Seeds is niet aansprakelijk voor het uiteindelijke gebruik van de producten door de klanten.
 3. Bovendien worden onze zaden verkocht met dien verstande dat zij niet worden gebruikt op een wijze die in strijd is met de toepasselijke wetten, voorschriften of beleidslijnen. Wij raden onze klanten ten zeerste aan de plaatselijke wet- en regelgeving inzake cannabis te bestuderen en zich te informeren voordat zij aankopen doen op onze website. Wij behouden ons het recht voor service te weigeren aan iedereen van wie wij denken dat hij of zij wetten of voorschriften overtreedt.
 4. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele juridische of financiële gevolgen die kunnen voortvloeien uit de aankoop of het gebruik van onze producten. Door onze producten te kopen, erkent u en stemt u ermee in dat u dit op eigen risico doet en dat u alle toepasselijke wetten en voorschriften zult naleven.
 5. Onze producten worden niet gegarandeerd. De site en al haar producten worden aangeboden op een “as-is” en “as available” basis, en Spliff Seeds (en onze functionarissen, licentiegevers en aangesloten bedrijven) wijzen uitdrukkelijk alle garanties en voorwaarden van welke aard dan ook af, hetzij expliciet, impliciet of wettelijk, inclusief alle garanties of voorwaarden van veiligheid, legaliteit, verhandelbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, medische behandeling, lichamelijke of geestelijke verlichting, nauwkeurigheid of niet-inbreuk. Wij (en onze licentiegevers en gelieerde ondernemingen) garanderen niet dat de website of Producten aan uw eisen of wensen zullen voldoen of u enige verlichting zullen bieden, enige ziekte zullen diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen, of beschikbaar zullen zijn op een ononderbroken, tijdige, veilige of foutloze basis, of accuraat of betrouwbaar zullen zijn.
 6. Spliff Seeds garandeert niet dat de website: (i) tijdig, foutloos, storingsvrij of ononderbroken zal werken, of dat Spliff Seeds alle of eventuele fouten, tekortkomingen of gebreken zal corrigeren; en dat de website of producten (ii) zal voldoen aan uw eisen, specificaties of verwachtingen.
 7. Als je kiest voor een betaling aan Spliff Seeds via bankoverschrijving, houd er dan rekening mee dat zowel de verzendende als de ontvangende bank kosten in rekening kunnen brengen voor de transactie. Spliff Seeds ontvangt alleen het bedrag dat op onze rekening is bijgeschreven na aftrek van alle toepasselijke bankkosten. Daarom eisen wij dat u alle bankkosten in verband met de transactie betaalt. Indien het door Spliff Seeds ontvangen bedrag ontoereikend is als gevolg van eventuele bankkosten, is de koper aansprakelijk voor de betaling van het resterende bedrag. Het niet betalen van het resterende bedrag kan leiden tot vertraging of annulering van uw bestelling. Als u het resterende bedrag niet wilt of kunt betalen, kunnen wij uw betaling terugstorten, maar alle bankkosten zijn voor rekening van de koper. Door betaling via bankoverschrijving erkent u en gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 8. Leveringen kunnen onderhevig zijn aan beperkingen, vertragingen en andere problemen die inherent zijn aan het gebruik van dergelijke communicatie- of leveringsfaciliteiten. Bijgevolg zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen, mislukte leveringen of andere schade als gevolg daarvan.

 

  Neem contact met ons op: Voor vragen of hulp kunt u ons schrijven op info@spliffseeds.nl.

  Laatst bijgewerkt: 01 april 2023