Selecteer een pagina

Waarschuwing! Ontkieming van cannabiszaad is illegaal in de meeste landen. Spliff verkoopt zaad alleen als souvenir.

Let op: Je moet minstens 18 jaar oud zijn om zaden te bestellen bij Spliff Seeds.

UK Waarschuwing!

Bij artikel 6 van de Abuse of Drugs Act 1971 is het strafbaar om een plant van het geslacht Cannabis in het Verenigd Koninkrijk te kweken zonder een vergunning van de minister van Buitenlandse Zaken. Iedereen die een handeld in strijd met deze sectie kan worden opgesloten of een boete krijgen, of beide. Houd er daarom rekening mee dat het ontkiemen van cannabiszaden zonder een geschikte licentie illegaal is in het Verenigd Koninkrijk.

Internationale waarschuwing!

Wij verzenden onze zaden op voorwaarde dat ze niet zullen worden gebruikt door anderen in strijd met de toepasselijke lokale wetgeving. Helaas verschillen de regelgeving en implementatie met betrekking tot hennepzaden vaak van land tot land.

Daarom adviseren wij u dringend om navraag te doen naar de regelgeving in uw land.

Als klant van Spliff Seeds mag u geen zaden distribueren naar landen waar het bezit en/of handel in Cannabiszaden illegaal is. Spliff Seeds stuurt geen zaden naar landen waar het niet is toegestaan en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik dat klanten van de zaden maken.

De levensvatbaarheid en kiemingspercentages van alle rassen worden regelmatig getest. Spliff aanvaardt echter geen enkele productaansprakelijkheid en wij geven geen garanties. Alle prijzen kunnen worden gewijzigd.
Spliff wil niemand ertoe aanzetten om in strijd met de wet te handelen. Alle personen die zaden kopen zijn verantwoordelijk voor hun eigen acties. Spliff aanvaardt in dit opzicht geen verantwoordelijkheid. Alle informatie op elk Spliff promotiemateriaal, onze websites, Spliff verpakkingen en informatie die tijdens tentoonstellingen, beurzen en lezingen wordt verstrekt, is uitsluitend voor educatieve doeleinden. En is niet bedoeld om iemand aan te zetten tot het gebruik van illegale en/of gereguleerde stoffen. Als u momenteel deze site bekijkt in een land waar het illegaal is om cannabiszaden te kopen, gelieve u daarvan te onthouden.

We sturen geen cannabiszaden of kweekinformatie naar personen die in de Verenigde Staten wonen.