Selecteer een pagina
In deze video zie je hoe onze Mega Power Plant aan zijn naam komt: deze soort heeft namelijk een mega opbrengst vergeleken met andere soorten. Mega Power Plant is een kruising tussen Northern Lights, O.G. Kush en Power Plant en is 70% sativa. Door deze achtergrond is Mega Power Plant ook erg geschikt voor medicinaal gebruik en kan met name helpen bij chronische pijn, spierpijn, rugklachten, stress en een gebrek aan eetlust. De sativa achtergrond van deze soort zorgt bovendien voor een hoog THC percentage waardoor de medicinale effecten snel en effectief tot stand komen.

Berry Ryder kweekt de zaden op in Plagron Light mix en kiest voor een “Scrog” manier van kweken, hij bindt de cannabis planten hierbij naar beneden (“Low Stress Training“). Spliff Mega Power plant wordt vaak aanbevolen als ideale soort voor een Scrog- of “Screen of green” kweek. De planten blijven de eerste 6 weken in de groeifase waarna ze overgaan tot bloei. Al na één week zie je dat de plant ontzettend snel groeit. Na 8 weken bloei heeft de plant dikke, keiharde toppen die bomvol trichomen zitten. Naast de grote opbrengst heeft deze soort als bijkomend voordeel dat hij na het oogsten erg makkelijk te knippen is.

De wiet toppen smaken naar zoete Nepalese hasj met een vleugje fruitaroma. Mega Power Plant is perfect als het doel een hoge opbrengst is. In dit filmpje heeft de kweker een opbrengst van wel 320 gram uit twee planten!