Selecteer een pagina
Onze seedshop is de beste Nederlandse bron voor de beste cannabis genetica. Sinds de jaren 70 staan Nederlandse kwekers bekend als de beste wiet kwekers ter wereld. Wij van Spliff Seeds zijn dan ook erg trots met dezelfde genetica te kunnen werken als Ed Rosenthal, Shanti Baba en Ben Dronkers doen. In onze seedshop vind je zaden met veel verschillende genetische achtergronden variërend van klassieke skunk phenotypes tot aan de bekende soorten die Amsterdam wereldberoemd hebben gemaakt als AK, Jack Herrer, Super Skunk, Bubble Gun en Crystal White. Onze seedshop is zeer gebruiksvriendelijk en biedt de gelegenheid om op een eenvoudige wijze onze gehele collectie door te kijken. Naast de mogelijkheid om reguliere, vrouwelijke of autoflowering wiet zaden te kopen biedt onze seedshop ook veel informatie over wiet kweken. Voor een beginnende kweker hebben wij verschillende hulpmiddelen, zo kan men veel over wiet kweken leren van ons blog en onze online bibliotheek met informatieve artikelen en video’s. U kunt natuurlijk ook altijd met vragen bij ons terecht via de website en ervoor kiezen om op de hoogte gehouden te worden van onze nieuwste ontwikkelingen via de Spliff Seeds online nieuwsbrief.
kaart spliff seeds cannabis seeds shop

Seedshop met topkwaliteit

Spliff Seeds heeft al sinds 1995 als missie om wiet zaden te verkopen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Onze zaden worden gekoeld bewaard bij een temperatuur van 2-5 graden en een luchtvochtigheid van 5%. Dit zorgt ervoor dat onze zaden zo goed mogelijk ontkiemen. Bij Spliff Seeds krijgt elke partij wiet zaden een batchnummer, waardoor we altijd goed weten welke zaden uit welke batch komen. Bij eventuele problemen is het hierdoor ook eenvoudig om een gehele batch zaden te vernietigen, dit om de hoogste kwaliteit wiet zaden te waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen maar voorop kunnen blijven lopen door de beste kwaliteit te leveren!

Top Kwaliteit Cannabis Zaden Shop

Cannabis Seedshop met de allerbeste soorten

Bij Spliff Seeds hebben we ruim 30 jaar ervaring met het veredelen van cannabis planten. Door erg secuur met klonen en moederplanten te werken hebben wij in deze periode een top collectie van wel 30 verschillende soorten cannabis zaden opgebouwd. De eerste 20 jaar waren wij er vooral op gericht om soorten te ontwikkelen met een zo hoog mogelijk THC gehalte. Door de toenemende interesse in medicinaal cannabisgebruik leggen wij momenteel de focus op het ontwikkelen van medicinale soorten met een hoog CBD gehalte zoals bijvoorbeeld onze Medical Kush. Vroeger bestonden er nog geen autoflowering of vrouwelijke soorten en moesten kwekers rekening houden met mannelijke planten en lange bloeiperiodes. Spliff zaden worden organisch gekweekt en getest op kwaliteit voordat wij ze te koop aanbieden. In onze seedshop vind je gewoon gewoon de beste wiet zaden!

bewijs van kwaliteit logo

Seedshop Amsterdam

Om onze klanten tevreden te houden doen wij bij Spliff Seeds net zo voorzichtig met uw bestellingen als met onze genetica. Wij proberen uw bestelling altijd zo veilig en discreet mogelijk te verpakken en op te sturen. Dit houdt in dat uw wiet zaden via de post binnen zullen komen in een onopvallende envelop of doos. Ook zal de naam Spliff Seeds niet op de envelop of doos staan, dit wordt elders in onze seedshop verder uitgelegd. U kunt contact opnemen met ons team als u vragen heeft over uw bestelling.

Wij begrijpen dat het voor onze klanten erg belangrijk is dat wij discreet zijn en hebben al ruim 20 jaar ervaring met het snel en veilig leveren van onze producten. Wij accepteren verschillende betalingsvormen zoals iDeal, sofort, verschillende credit cards, bankoverschrijvingen, cash via de post en zelfs bitcoins! Als familiebedrijf zijn wij bij Spliff Seeds ook altijd bereid om met klanten in overleg te gaan in ons kantoor in Amsterdam, wij maken hiervoor graag een afspraak via mail of telefoon. Naast onze online seedshop kunt uw onze wiet zaden kopen in onze winkel op de Leidsestraat 26, Amsterdam, direct onder ons kantoor.