Selecteer een pagina

Dit retourbeleid is van toepassing wanneer u aankopen doet op www.spliffseeds.nl/ (hierna te noemen de “Website” of “Site”). Lees dit beleid zorgvuldig door, want het vormt een bindende overeenkomst tussen jou en Spliff Seeds. Als u dit beleid niet in zijn geheel aanvaardt, mag u geen bestellingen bij ons plaatsen.

Dit beleid moet worden gelezen in combinatie met onze Algemene voorwaarden en onze verklaring inzake het privacybeleid .

AANVAARDING VAN DIT BELEID

Door een bestelling bij ons te plaatsen verklaart u hierbij dat u dit beleid hebt gelezen en begrepen en dat u ermee instemt hieraan gebonden te zijn.

BESCHRIJVING

Wij doen ons best om een nauwkeurige en materieel volledige beschrijving te geven van al onze producten die op onze website staan. Wij garanderen echter niet dat een dergelijke beschrijving altijd nauwkeurig, volledig, betrouwbaar, actueel of vrij van fouten is. Wij behouden ons het recht voor correcties en wijzigingen aan te brengen in deze beschrijving.

PRIJS DISCLAIMER

Wij streven ernaar nauwkeurige en actuele prijsinformatie te verstrekken met betrekking tot de op de Site vermelde producten. Wij kunnen echter niet instaan voor prijsfouten. Spliff Seeds behoudt zich het recht voor, naar eigen goeddunken, bestellingen voor een product waarvan de prijs als gevolg van een fout op de site is vermeld, niet te verwerken of te annuleren. Als dit gebeurt, zullen wij u per e-mail of ander schriftelijk bericht op de hoogte brengen. Daarnaast behoudt Spliff Seeds zich het recht voor om naar eigen goeddunken fouten in de vermelde verkoopprijs van het betreffende product te corrigeren. Wij kunnen ook de prijzen van onze producten van tijd tot tijd naar eigen goeddunken aanpassen.

TERUGKEER EN TERUGBETALING

 1. Retourtermijn: U heeft het recht alle door u op onze website geplaatste bestellingen te annuleren en te retourneren binnen een periode van 14 (veertien) dagen vanaf de datum van levering van uw bestelling (“Retourperiode”). Om te retourneren vragen wij u vriendelijk om binnen de bovengenoemde retourtermijn contact met ons op te nemen. Dit kan via ons contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@spliffseeds.nl. Wanneer u uw bestelling binnen deze periode retourneert, betalen wij u alle door u betaalde bedragen terug, met uitzondering van de retourverzendkosten die voor uw rekening zijn.
  .
  Als de producten beschadigd of defect zijn, gelden dezelfde retourperiode en -voorwaarden.
  Let op, u kunt uw bestelling niet meer annuleren of retourneren nadat 14 dagen zijn verstreken vanaf het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen.
 2. Voorwaarde voor annulering: Gedurende de periode van 14 dagen moet u het product behandelen zoals in een winkel. Bovendien mag u de verpakking openen, tenzij deze verzegeld is. Als u meer heeft gedaan dan absoluut noodzakelijk is om een product te beoordelen, kan het waardeverlies in rekening worden gebracht.
 3. Uitzondering: Producten waarvan de verzegelde verpakking door u is geopend of die bederfelijk zijn, kunnen niet worden geretourneerd of terugbetaald, tenzij ze beschadigd of defect zijn, in welk geval u het bewijs van de schade door middel van duidelijke foto’s en video’s moet sturen naar info@spliffseeds.nl.
 4. Retourzending: U bent verantwoordelijk voor de verzending van de producten die u wilt retourneren.
 5. U moet ze opsturen naar een adres dat door ons via e-mail aan u wordt verstrekt nadat u contact met ons hebt opgenomen voor de retourzending. Bij twijfel kunt u ons schrijven op info@spliffseeds.nl .
 6. Terugbetalingen: Zodra u uw bestelling binnen de Retourperiode retourneert, wordt het werkelijke bedrag dat u voor het geretourneerde product hebt betaald (minus eventuele retourverzendkosten) terugbetaald aan uw oorspronkelijke betaalwijze binnen een periode van 14 werkdagenmits wij het product hebben ontvangen en beoordeeld. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw terugbetaling goedkeuren na beoordeling van uw geretourneerde product. U kunt de terugbetaling zien op uw bankrekening of creditcardafschrift, in 7 werkdagen nadat de terugbetaling is gedaan, maar dit kan vertragen afhankelijk van uw bank of financiële dienstverlener.

TOEPASSELIJK RECHT EN GESCHILLENBESLECHTING

Dit beleid beperkt op geen enkele wijze uw wettelijk recht op teruggave volgens de wetten van het rechtsgebied dat op u van toepassing is. In geval van claims, geschillen of controverses die voortvloeien uit of in verband met de diensten of deze polis, zullen deze worden behandeld overeenkomstig de clausule inzake toepasselijk recht en geschillenbeslechting zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden.

UPDATES VAN DIT BELEID

Wij kunnen dit retourbeleid te allen tijde naar eigen goeddunken aanvullen, wijzigen of bijwerken, met of zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeving. U bent verantwoordelijk voor het regelmatig controleren van dit beleid. Uw gebruik van de website na wijzigingen van dit beleid houdt in dat u deze wijzigingen aanvaardt.

Laatst bijgewerkt op 01 april 2023.