Menu
Geplaatst in wiet zaden kopen

Seedshop van Spliff

We heten je van harte welkom in onze digitale seedshop, hét online adres voor wiet zaden kopen! Met gepaste trots presenteren we je een van de beste verkooppunten van hoogwaardige cannabisgenetica op het internet. Je ontdekt hier een uitgebreide selectie topgenetica die gemakkelijk vanuit je luie stoel te bestellen is. Spliff Seeds Seedshop

Seedshop met ruim aanbod

Of je nu op zoek bent naar exclusieve cannabisgenetica van award winning kwaliteit of gewoon een betrouwbare skunksoort tegen een betaalbare prijs zoekt, in onze seedshop vind je het allemaal! We hebben wel meer dan veertig verschillende soorten cannabiszaden beschikbaar dus het moet wel heel gek lopen wil je in onze seedshop niet kunnen vinden wat je zoekt.

Seedshop met drie afdelingen

Kwaliteits Seedshop Onze seedshop heeft als het ware drie verschillende afdelingen: brons, zilver en goud. Deze drie edelmetalen staan voor onze verschillende collecties cannabiszaden. Brons en zilver staan voor onze reguliere, of gewone zaden, waarbij de bronzen collectie de scherpst geprijsde zadencollectie is, die overigens in kwaliteit niets onder doet van de andere collecties. Goud staat voor onze collectie vrouwelijke zaden, deze zaden zijn allen gefeminiseerd en brengen dus gegarandeerd vrouwelijke cannabisplanten voort.

Overzichtelijke seedshop

Naast de overzichtelijke presentatie van onze zadencollectie door middel van de drie afdelingen, bestaat er in onze seedshop de mogelijkheid om gemakkelijk te zoeken op een kenmerk zoals bijvoorbeeld Autoflowering , of Female seeds. Hiervoor klik je simpelweg op ‘HOME’ en scroll je een stukje naar beneden tot je ‘SEEDS’ ziet. Hier kun je eenvoudigweg op regular, female of autoflowering klikken om ze in een overzichtelijke lijst op je beeldscherm te toveren. Meer informatie nodig? Klik gewoon op de naam van de wietsoort van je keuze en je komt meteen op de pagina van de betreffende soort.

Uitgebreide informatie in Spliff’s seedshop

Op de pagina van de zaden van jouw keuze in onze seedshop vind je zeer uitgebreide informatie over de betreffende cannabissoort. Zo kun je bijvoorbeeld lezen uit welke rassen de zaden zijn voortgekomen en het percentage Sativa of Indica in de wietsoort. Maar ook informatie over de uitwerking, smaak, technische kweekinformatie en dergelijke kun je hier vinden. Mocht je na het lezen van alle informatie toch nog met vragen zitten dan kun je hem direct stellen, via de speciaal hiervoor aanwezige knop. We wensen je heel veel shoppingplezier in onze seedshop, de zadenwinkel waar je altijd slaagt!

Ga naar boven