Menu
Valuta
B £
Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Skunk no.1 Reguliere Wiet Zaden

Skunk no.1 Reguliere Wiet Zaden
Aantal wiet zaden per verpakking: 5 Spliff and Marijuana Seeds
Model: 890030
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: €9,90
Excl. BTW: €9,90
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Skunk no.1 Reguliere Wiet Zaden

60% Sativa. Genotype: Afghani x Colombian Gold x Thai. Zacht Skunk aroma en zoete, fruitachtige skunk smaak. Zeer ziekte- en schimmelbestendig. Eenvoudig te kweken. Een krachtige en stimulerende high. Potentieel THC percentage gemiddeld.

De Skunk no.1 is veelvuldig gebruikt om nieuwe hybrides te ontwikkelen. Dankzij haar zogenaamde GCA (General Combining Ability) is het eenvoudig elke soort te verbeteren door haar te kruisen met de Skunk no.1. Bovendien zonder dat de Skunk’s Sativa dominantie de overhand zal hebben in de nieuwe genetica. Ze is een terug gekruiste Afghani polihybride die Sativa dominant is.

Net als iedere skunk is ze zeer schimmel- en ziektebestendig en bijna ‘ idiot-proof’. Skunk no.1 ontkiemt snel, vaak al binnen één dag. We adviseren een voorgroeiperiode van 3 weken. Er zijn drie fenotypen, maar ze kennen allemaal dezelfde high. Eenvoudig te knippen doordat de toppen weinig blad hebben. De Skunk no.1 produceert grote toppen en lijkt erg op haar nageslacht; de Super Skunk. Ze wordt mooi groen en heeft redelijk wijde schutbladeren.

De aroma is een typische skunk aroma met een vleugje zoet. Smaak is ook skunk, maar met wat fruit. De high is een krachtige en stimulerende high. Medicinaal gebruik: tegen stress, angst en spierpijn.

Details:

Geschikt voor:     Binnen (I)     Buiten (E) zone C
Bloeitijd:   I) 9-10 weken     E) Oktober / november
Plant hoogte:   I) 1.20-1.50 m     E) 1.80-2.50 m
Opbrengst:   I) 450 gr/m²     E) 450-550 gr/plant
Moeilijkheid:   Makkelijk      

De Cannabis plant kent twee families; de Cannabis Sativa en de Cannabis Indica. Door landrassen (InbBred Landraces) te kruisen zijn tal van super hybride cannabis soorten ontstaan. Elke batch zaden wordt getest op ontkiem (>95%) - en vrouwelijke percentages. Voldoet een batch onverhoopt niet dan wordt deze onherroepelijk vernietigd. Om de kiemkracht optimaal te houden van al onze cannabis seeds worden deze in het donker bewaard op 4 graden celsius en zijn cannabis seeds nooit ouder dan 3 maanden.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Ga naar boven