Selecteer een pagina
In deze video ziet u vrouwelijke Snow White in een scrog-kweek. Deze soort is een hybride tussen Northern Lights, White Widow en C99. Het resultaat is een makkelijk te kweken plant met één centrale cola die binnen 9 weken klaar is met bloeien. Snow White is zoet en fruitig, de smaak doet denken aan een zoete skunk. C99 was beroemd vanwege haar zachte perzik smaak, met Snow White is het gelukt om deze smaak te behouden in een veel sterkere wiet.

De kweker ontkiemt 5 vrouwelijke cannabis zaden en plant ze in kokos met perliet. De wiet planten groeien erg snel, het duurt dan ook niet lang voordat er een “screen” nodig is om het maximale uit de bovenste laag bladeren te halen. Er is te zien hoe de plant vooral één grote centrale cola vormt en dat er naarmate de wiet toppen groeien vooral één grote centrale wiet top vormt. De wiet toppen zijn fel wit dankzij de enorme hoeveelheid trichomen.

Snow White is erg gemakkelijk te kweken aangezien de plant maar ongeveer 60cm hoog wordt en een hoge opbrengst heeft aan sterke, zoete wiet toppen. Deze soort is dan ook zeker aan te raden voor kwekers die in kleine ruimtes moeten werken. Uit de video blijkt ook hoe productief Snow White is: de kweker in de video heeft van 5 planten 9 volle potten wiet toppen! Hier meer informatie over de Snow White.