Selecteer een pagina
In deze video kunt u zien hoe onze nieuwste autoflowering, Cheese Automatic, in maar 70 dagen van zaad tot oogst gekweekt wordt ! Deze soort levert keiharde, glimmende wiet toppen op die een karakteristieke scherpe cheese smaak hebben met een vleugje bessen- en fruit aromas. Spliff Cheese Automatic is een kruising tussen onze Skunk no. 1, Afghani en Dutch Automatic.

Met deze soort kan men een grote opbrengst van donkere, compacte, olie-achtige toppen behalen. Spliff Cheese Automatic is erg potent, waardoor de soort effectief is tegen pijn, stress en spierpijn. De soort is makkelijk te kweken en is hierdoor voor zowel beginners als experts een geweldige plant. Spliff Cheese Automatic is ook erg geschikt als buitenplant en kan dankzij de Afghani afkomst goed tegen kou en slecht weer.

Nemesis kweekt in deze video een paar flinke kerstboom-vormige planten die allemaal zware, compacte wiet toppen hebben met grote kelken. Grote cola’s domineren deze korte, volle wiet planten waardoor het oogsten en knippen zeer eenvoudig is. Op dag 70 staat de kweker versteld van de resultaten van een LED kweek. Spliff Cheese Automatic is een van onze nieuwste ontwikkelingen en zal de echte Cheese liefhebber niet teleurstellen!