Selecteer een pagina
Hallo bezoekers, Ik heb de kans gekregen om Spliff Cheese eens uit te proberen en dat is me zeer goed bevallen. De eerste zaden ontkiemden al 24 uur nadat ze in de aarde geplant werden en wat root-juice van BioBizz kregen. Ik heb ze de eerste paar weken onder 24 uur licht per dag laten groeien. Toen de plantjes ongeveer 5 centimeter lang waren heb ik de klok naar 18 uur licht per dag gezet.

Na ongeveer vier weken groei is het lichtschema veranderd naar 12 uur licht en 12 uur donker. Vanaf dat moment begint de bloeicyclus, ik heb de planten op dit moment getopt, zo kunnen de ze meer energie steken in de zijtakken en bereiken ze niet het dak van mijn tent. Zoals je in de video kunt zien heb ik op deze manier meer dan 15 hoofdtoppen gekregen en heeft het mijn opbrengst zeker geholpen! Ik heb ze niet “ge-lollipopped” aangezien ik speciale reflecterende panelen heb gebruikt en wilde zien hoe diep het licht hiermee kon penetreren. Dit heeft zeker goed gewerkt. De toppen waren zo zwaar en dik dat ik tegen het einde van de bloei vrijwel iedere tak moest ondersteunen met bamboe stokken. De bloeifase ging heel relaxed, de dames hadden geen stress en zagen er de hele tijd kerngezond uit!

Na 8 weken bloei heb ik mijn planten geoogst en ongeveer twee weken laten drogen. Het gewicht was veel, namelijk wel 400+ gram van deze vier plantjes, geweldig! De toppen waren erg compact, roken lekker en rookten nog lekkerder. Qua effect geeft Spliff Cheese een lekkere actieve high en een ontspannen body stone, waardoor het veel medicinale eigenschappen heeft. Ik raad deze soort aan voor zowel medicinaal als recreatief gebruik. Smoke on! Barney Green.