Selecteer een pagina
Wat ooit kleinschalig begon in Palau Sant Jordi naast het Olympisch Stadion van Barcelona, is uitgegroeid tot de grootste hennepbeurs in o.a. wiet zaden van Europa, zo niet de wereld. Alles op het gebied van hennep wordt tentoongesteld; wiet zaden, cosmetica, hennepkleding en voeding. Het evenement wordt gevolgd en verslagen door de nationale en internationale pers; kranten, bladen, nationale, internationale –en locale televisiestations.
De beurs wordt ook nauwlettend in de gaten gehouden door de gehele Cannabis wereld. Dit jaar is het al tijd voor de 9e editie van de Spannabis beurs, die de laatste jaren in Fira de Cornellà gehouden wordt. Dit pyramide-vormige glazen gebouw ligt ten zuidwesten van het centrum van Barcelona.

Spliff Seeds is sinds 2004 aanwezig op Spannabis

Spliff Seeds is vanaf het begin in 2004 aanwezig op Spannabis. Destijds was Spannabis een kleine beurs op een geweldige locatie, pal naast de Olympische arena op Montjuic. In een heuvelachtig park met uitzicht over heel Barcelona. De eerste show was een overweldigend succes en trok bezoekers vanuit heel Spanje. Er kwamen destijds zo’n 10.000 bezoekers en er was dus veel animo voor deze allereerste Spaanse wiet beurs. Tijdens het evenement waren de stands krap tegen elkaar aan gebouwd en vormden een waar doolhof. Wij waren natuurlijk aanwezig om Spliff Seeds wiet zaden te promoten aan het Spaanse publiek. Het was erg gezellig en we hebben veel gelijkgestemde vrienden gemaakt!

Wiet Zaden

Fira de Cornellá, Barcelona (Spanje)

Spannabis 2012; check de nieuwste Spliff Seeds wiet zaden

Als we even doorspoelen naar 2012 is de Spannabis beurs nauwelijks te herkennen. Het is in ieder opzicht een enorme internationale show geworden waar bezoekers en bedrijven van over de hele wereld elkaar ontmoeten. De bedrijven zijn steeds professioneler geworden en hun stands ook. Vanuit alle hoeken komen grote cannabis bedrijven in februari naar Barcelona om een flinke show op te voeren! Bij de eerste paar edities bestond het publiek vooral Spanjaarden, Basken en Catalanen, maar ook het publiek is inmiddels veel internationaler. Bij de Spannabis beurs zie je de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van wiet zaden en hennep producten als kleding en cosmetica.

De energieke en opgewekte sfeer was duidelijk te voelen, de regels waren namelijk aan het veranderen in Spanje. In 2012 begonnen blowers net waarschuwingen van de Guardia Civil te krijgen. Kort geleden kon je nog gearresteerd worden voor het roken van een jointje, nu krijg je hooguit een boete. Daar kwam nog eens bovenop dat het vanaf nu legaal werd om wiet zaden te verkopen in Spanje. Nederlandse bedrijven waren dan ook volop aanwezig bij de eerste Spannabis show!
Spannabis

Spliff Seeds wiet zaden bij stand #34

Spliff Seeds was natuurlijk weer aanwezig bij Spannabis met een stand naast onze Spaanse distributeur Cultiva Technologies en de makers van de beruchte Bud Box, Global Hydro uit het Verenigd Koninkrijk. Met zijn drieën stonden wij in een grote stand van 9 bij 3 meter. Stand 34 is rechts onder op de kaart van het evenement te vinden. We hebben een prachtige stand met een 3 meter hoge Spliff achtergrond en een vlag van wel 5 meter hoog! Je kunt ons dus niet missen, kom gezellig langs! We lanceren tijdens dit evenement vijf nieuwe soorten wiet zaden: AK Automatic, Blue Medi Kush, Medical Kush, Spliff Cheese en Sweet ’n Sour Indoor. Dus kom kijken naar deze prachtige nieuwe knallers!