Menu
Geplaatst in medicinale wiet

Test Bubblegun Medicinale Cannabis

Medicinale Cannabissoort Bubblegun Geanalyseerd

Onze tweede soort, de Bubblegun, is getest en hieronder vind je de resultaten. Deze Medicinale Cannabissoorten hebben een bloeiperiode van 8-9 weken en een intense groeifase, met een uiteindelijke hoogte van 1,00-1,20 meter als resultaat. De toppen zijn rijk en samengepakt, vettig en bevatten veel hars. Ze zijn lichtgroen met smalle, gekartelde vingers die wijd uiteen staan. Beide soorten laten duidelijk Sativa-kenmerken zien. Dat het om een Sativa-dominante soort gaat werd door de test bevestigd. De botanische tests toonden aan dat Bubblegun Cryptics 1, 3 en 4 bevat. Dit zijn Sativa-markers. De DNA-vingerafdruk van de Bubblegun werd vergeleken met alle bekende genotypen en de conclusie was dat de soort een kruising is tussen genotypen WW/PP en CBC-Haze. Deze vingerafdruk is gebaseerd op de gemeten percentages van elk van de cannabinoïden.

Aanwezige cannabinoïden in onze medicinale cannabissoort: Bubblegun

De kwaliteit van het monster was van B-klasse. Als het een A-klasse monster was geweest, waren zowel de THC-inhoud als de andere cannaboïden uiteraard hoger geweest. De aanwezige cannabinoïden waren cryptic 1, cryptic 3, cryptic 4, THC, THCV CBG en CBC.

photo of medical marijuana strain bubblegunTHC: 16,1% (laag voor dit genotype)

THCV: 0,1% (normaal)

CBG: 0,1% (normaal)

CBC: 0,1% (normaal)

Interpretatie van medicinale cannabis Bubblegun

De resultaten van de analyse kunnen als volgt worden geïnterpreteerd. Gebaseerd op het THC-percentage en de aanwezigheid van Sativa-markers (Sativa-dominante karakteristieken) cryptics 1, 3 en 4 én sativa-pigmentatie (kleur) van het monster van medicinale cannabis leidt tot de conclusie dat het om een Sativa-dominante soort gaat. De cannabinoïde vingerafdruk met de aanwezigheid van THC gekoppeld aan CBC, betekent dat het genotype kan worden aangeduid als WWx CBC-Haze.

Effectiviteit medicinale cannabissoort: Bubblegun

Met deze analyse als onderbouwing kunnen we solide advies geven over de medische voordelen van Cannabis aan verkooppunten in de VS. Deze verkooppunten verstrekken medicinale cannabis aan patiënten met een zogenaamde Medical Marijuana Card. Het gemiddelde THC-percentage, lage CBG-inhoud en laag CBC-percentage zorgen voor een snelle en krachtige, heldere buzz, ook bij lage dosering. Vanwege de kleine hoeveelheden CBG en CBC, zal de buzz onmiddellijk voelbaar zijn als THC-high en zal deze slechts in een lichaamsbuzz (indica-effect) overgaan THC bij hogere dosering (>1gram).

Therapeutische eigenschappen van medicinale cannabissoort Bubblegun

Dit is een samenvatting van de Voordelen van onze Cannabissoort Bubblegun. De soort helpt zeer goed tegen neuropathische pijn (B+ klasse, gemiddeld THC). In hogere dosering zorgt Bubblegun voor meer eetlust en veroorzaakt het slaperigheid (nuttig bij slapeloosheid). Voor gebruik bij neuropathische pijn, kun je het beste methode #1 (oraal) of #2 (vaporiseren) gebruiken voor het beste resultaat.

Toedieningsmethoden medicinale cannabis:

#1 Oraal

#2 Vaporiseren

#3 Joints (met tabak, zorgt voor een meer indica bodystone)

#4 Pure joints

#5 Whole trichome faction, als thee, bijvoorbeeld

#6 Eetbaar (ook wel medibles genoemd gemaakt van medicinale cannabis)

Ga naar boven