Selecteer een pagina
Wanneer mensen voor het eerst wiet zaden kopen vinden ze het vaak moeilijk om een geschikte soort te kiezen. Er zijn zoveel verschillende soorten dat je als beginner al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Cupwinnaars, THC- en CBD gehaltes, vroegbloeiers, laatbloeiers, en wat is het effect? Voor je het weet duizelt het voor je ogen. Hoogste tijd dus voor een duidelijke uitleg zodat jij in ieder geval de juiste keuze maakt.

Waar Moet Je Op Letten Bij Wiet Zaden Kopen?

De vele soorten waaruit je kunt kiezen hebben allemaal zo hun verschillende eigenschappen. Wanneer je een soort gaat kiezen moet je in de eerste plaats rekening houden met de kweekomstandigheden; geen bomen in keukenkastjes proberen te kweken! Naast de omstandigheden kun je bij het wiet zaden kopen ook rekening houden met bloeitijd, uitwerking, smaak en nog veel meer.

Koop Wiet Zaden

Wiet Zaden Kopen: Sativa of Indica?

Er is, als het om cannabis gaat een duidelijke tweedeling te maken: Sativa, en Indica planten. Twee verschillende typen cannabis die ieder hun oorsprong vindt in verschillende delen van de wereld. Ieder met hun eigen typerende kenmerken. Sativa’s zijn een stuk minder compact dan Indica’s en hebben ook een langere bloeitijd nodig. Ze hebben minder, en ook smallere bladeren dan Indica’s. Het grote formaat en de langere bloeiperiode maakt de Sativa ruimschoots goed met haar overheerlijke aroma en haar energieke high.

Zoals gezegd zijn Indica’s compacter, met meer en bredere bladeren. Ze zijn over het algemeen wat makkelijker te kweken en het effect is eerder stoned, dan high. Nagenoeg alle verkrijgbare wietsoorten zijn een mix tussen Sativa’s en Indica’s.

Welke Smaak Wiet Zaden Kopen?

Onze vele verschillende wietsoorten hebben ieder hun eigen smaak en uitwerking. Sommigen hebben een zoet, soms zelfs fruit- of snoepachtig aroma. In de coffeeshop kun je eerst het een en ander proberen zodat je weet welke soorten jij het lekkerst vindt.

Hoe moet ik wiet zaden kopen?

Op onze site staan bij de verschillende soorten, steeds de specifieke eigenschappen en het percentage Indica of Sativa omschreven. Op deze manier kun je gemakkelijk de wiet zaden kopen die volledig aan jouw wensen voldoen!