Menu
Geplaatst in wiet zaden kopen

Vijf extra redenen om Spliff wiet zaden te kopen!

We verzamelen continu wiet zaden uit alle windhoeken van de aarde. Deze genetica gebruiken we om mee te experimenteren. Zo proberen we nieuwe soorten of interessante hybrides te ontwikkelen. Zo hebben we na langdurig kweken en testen de volgende vijf nieuwe, gefeminiseerde soorten ontwikkeld: AK Automatic, Blue Medi Kush, Medicinal Kush, Spliff Cheese en Sweet ‘n Sour Indoor.

AK Automatic

AK Automatic wiet zaden

Als je een snelbloeiende soort zoekt dan is de AK automatic de uitgelezen soort. AK automatic is een kruising van onze vrouwelijke AK (indica dominant) en de Dutch Blue Automatic. Deze wiet zaden zijn supersnel; in slechts 10 weken van zaad tot oogst. Elke plant produceert één hoofdtop die hard en compact qua structuur is. Een lekker rokertje met een heerlijke high en een fysieke bodystone.

Wiet zaden

Medical Kush wiet zaden

Geinspireerd door de ontwikkelingen in de VS zijn we gaan experimenteren om een paar mooie medicinale wiet zaden soorten te ontwikkelen. Zo kwamen we uit bij een originele Chitral, die in Nederland al decennia lang gebruikt wordt als medicinale soort. Medical Kush is onstaan na zorgvuldige selectie van de beste pheno’s en een langdurig kweekproces. Ze is een kruising van een originele Chitrali #1 moeder en onze Skunk #1. Het resultaat is een stabielere en kortere plant dan haar moeder. Bovendien ook nog eens zeer productief. Door een perfecte THC/CBD verhouding is onze Medical Kush de perfecte pijnstiller. Als je medicinale soort zoekt koop dan deze wietzaadjes. Een aangename relaxte high, die langzaam opkomt en de pijn uitstekend en langdurig verlicht. Dus ideaal als medicatie overdag

Blue Medi Kush

Blue Medi Kush wiet zaden

Een andere, bijzondere, nieuwe (medicinale) soort is onze Blue Medi Kush. We ontvingen een heerlijke blauwpaarse kloon (California Sour x OG Kush kruising) uit Californië van een medicinale cannabis club. Door deze kloon met een Afghan Kush (voorouder van de OG Kush) te kruisen verbeterden we de budstructuur. De Blue Medi Kush wiet zaden zijn werkelijk uitzonderlijk. Ze produceren korte, compacte planten die bovendien zeer snel bloeien. De toppen hebben een heerlijke bloemachtige, pepermunt geur, die doet denken aan een gouwe ouwe ‘Nepalese Black Hashish’. De heerlijke smaak van druiven is het eerst wat je opvalt, gevolgd door een hint van munt. De high is euforisch en houdt lang aan. Wederom de ideale wiet zaden als je een medicinale soort zoekt voor overdag om symptomen van depressie, stress en angst te verlichten.

Spliff Cheese

Spliff Cheese wiet zaden

We kregen twee jaar geleden een paar sublieme Engelse Cheese klonen en zijn daar vervolgens mee aan de slag gegaan. Zo hebben we onze een eigen, Nederlandse versie van de Cheese ontwikkeld, de Spliff Cheese. Door één stinkende Skunk no. 1 feno te gebruiken hebben we de geur nog verder weten te versterken. Een echte Cheese met die kenmerkende doordringende geur en een skunk smaak die zoet en lekker fruitig is. Door haar terug te kruisen op de Skunk#1, hebben we de productie van deze wiet zaden weten te vergroten en de bloeitijd (7-9 weken, afhankelijk van welk medium) kunnen inkorten van de Spliff Cheese.

Wiet zaden

Sweet ‘n Sour Indoor wiet zaden

Na de lancering van de Sweet ‘n Sour Outdoor vorig jaar zijn we er in geslaagd haar ook geschikt te maken voor binnen. De naam, je raadt het al; Sweet ‘n Sour Indoor! Ze is een heerlijke Sativa dominante plant met alle kenmerken van een klassieke landras Sativa. Zo heeft ze een fantastische high en een sensationele geur en smaak. En dat met een bloeitijd van slechts 8 weken. Ze zet enorme, triangelvormige toppen aan die helemaal spierwit zijn van de kristallen. De geur en smaak die voortkomt uit deze wietzaden zijn in één woord verukkelijk! Ze ruikt naar een bloemenveld en haar smaak is fruitig met een hint van citrus, ananas en grapefruit. In één woord fantastisch! De high is een klassieke Sativa high, spacey en staat garant voor een ouderwetse lachkick. Of je nu beginner of expert bent, koop de Sweet ‘n Sour Indoor wiet zaden en je zult er geen spijt van krijgen!

Ga naar boven