Selecteer een pagina
Als veredelaars zijn we continu bezig om de meest exotische wiet soorten die de wereld te bieden heeft naar Amsterdam te halen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een enorme collectie van verschillende verschillende soorten wiet zaden en gebruiken we de meest interessante om nieuwe soorten mee te ontwikkelen. Door te experimenteren creëren we volledig nieuwe soorten en hybriden van bekende klassiekers. Na jaren hard werk kunnen we met trots maar liefst vijf nieuwe soorten presenteren: AK Automatic, Blue Medi Kush, Medical Kush, Spliff Cheese en Sweet ‘n Sour Indoor.

AK Automatic Wiet Zaden

Als je op zoek bent naar wiet zaden die zo snel mogelijk klaar zijn met bloeien ben je bij onze AK Automatic op het goede adres! Door een van onze geliefde AK moeders te kruisen met een Dutch Blue Automatic hebben we een heerlijke en enorm snel bloeiende soort gecreëerd. Bij deze soort kun je 10 weken nadat je je wiet zaden gekocht hebt namelijk al oogsten! Iedere plant vormt één grote, compacte en keiharde top en meerdere kleine zijtakken. Haar zoete, fruitige geur en smaak zijn erg sterk en bevatten zelfs een vleugje peper. De toppen zorgen voor een sterke positieve high met een subtiele stone die je niet zal overdonderen.

AK Automatic Top Foto

Ak Automatic after 81 days.

Medical Kush Wiet Zaden

We vonden dat onze wiet zaden catalogus nog een échte medicinale soort voor overdag miste, een echte pijnstiller. Vandaar dat we zijn gaan experimenteren met een klassieke pijnstillende soort: Chitral. Deze soort is gebruikt als basis voor enorm veel soorten, waaronder veel Kush soorten die gebruikt worden tegen chronische pijn. Door originele landras Chitral te kruisen met onze vertrouwde Skunk #1 hebben we een soort gecreëerd die korter, stabieler en productiever is dan de originele Chitral. Dankzij haar gunstige THC:CBD verhouding is Medical Kush een geweldige pijnstiller die niet te sterk is. De werking komt langzaam op, is zeer gebalanceerd en zorgt voor langdurige verlichting van pijn. Dus koop onze Medical Kush wiet zaden als je op zoek bent naar natuurlijke pijnverlichting.

UPDATE: Medical Kush is van naam veranderd sinds 2019 en heet nu Lemon Cream Kush. Deze is nu ook als autoflowering soort!

Medical Kush Kush Top Foto

Medical Kush

Blue Medi Kush Wiet Zaden

Blue Medi Kush is nog een geweldige toevoeging aan onze medicinale wiet zaden collectie. We kregen van een Californische medicinale dispensary een prachtige California Sour x OG Kush stek met een uniek aroma en sterke pijnstillende werking. We hebben deze stek gekruist met een van haar voorouders, de Afghan Kush, om de topstructuur en groeisnelheid te verbeteren. Dit is ons gelukt zonder ook maar een beetje op de unieke smaak en werking in te leveren. Blue Medi Kush is een prachtige korte, volle en razendsnel bloeiende plant die al na 7 weken oogst-klaar kan zijn! De geur doet je denken aan donkere hasj met tonen van zuur, zoet fruit en pepermunt. Blue Medi Kush zorgt voor een langdurig euforisch en opwekkend effect, dit maakt haar onder andere geschikt voor gebruik tegen angstigheid, depressie en stress.

Blue Medi Kush Top Foto

Blue Medi Kush

Spliff Cheese Wiet Zaden

Dat Nederlanders van kaas houden staat buiten kijf, vandaar dat we het ook raar vonden dat we de bekende Cheese nog niet in huis hadden. Vanuit stekjes van de beroemde originele UK Cheese hebben we onze eigen versie van deze klassieker gemaakt: Spliff Cheese. Door deze stekken terug te kruisen met een Skunk #1 vader hebben we de smaak en geur nog nét iets sterker weten te maken. Spliff Cheese heeft dan ook de typische cheese-geur en een skunk-achtige, frisse, fruitige smaak. De toppen zorgen voor een ontspannen en euforisch indica-effect. Met een snelle bloeiperiode van 7 tot 9 weken is deze soort uitermate geschikt voor kwekers met haast.

UPDATE: Nu ook beschikbaar als autoflowering soort!

Spliff Cheese Top Foto

Indrukwekkende Spliff Cheese Toppen

Sweet ‘n Sour Indoor Wiet Zaden

Nadat we vorig jaar onze Sweet ‘N Sour Outdoor wiet zaden op de markt gebracht hebben zijn we druk aan de slag gegaan om ook een indoor versie van deze prachtige soort te ontwikkelen. Dit is zoals je ziet gelukt, dus presenteren wij trots de Sweet ‘N Sour Indoor! Deze 80% sativa soort vertoont qua smaak en aroma alle kenmerken van een klassieke landras sativa, maar kan wel binnen 8 weken klaar zijn met bloeien! Sweet ‘N Sour Indoor wordt flink groot en vormt enorme driehoekige toppen die druipen van de hars. De dikke laag trichomen doet je soms denken aan een besneeuwde berghelling. De naam van de soort is natuurlijk onttrokken aan het aroma: mierzoet en fruitig met citrus, ananas en grapefruit-tonen. Haar sativa-achtergrond wordt nog duidelijker bij consumptie, want haar opwekkende, psychoactieve werking zal je laten glimlachen van oor tot oor. Tenslotte is deze soort dankzij haar outdoor-achtergrond een van de makkelijkste sativas om te kweken. Je kunt dus zorgeloos Sweet ‘N Sour wiet zaden kopen en kweken, ongeacht ervaring!

Sweet 'N Sour Indoor Top Foto

Sweet ’n Sour Planten