Menu
Geplaatst in wiet zaden

Wat iedereen moet weten over cannabis seed prices!

De internationale wereld van cannabis seed prices lijkt soms wel op een jungle. Zoveel verschillende soorten zaden, zoveel verschillende prijzen. Echter, een goed begin is het halve werk, luidt een bekend Nederlands spreekwoord. Dat geldt zeker voor het kweken van cannabis: de keuze van kwalitatief goede zaden, voor een schappelijke prijs, is is van essentieel belang voor een succesvolle kweek. Spliff Seeds begrijpt dat als geen ander!

Hoge (?)cannabis seed prices
Spliff Seeds cannabis seed prices

Waarom zijn de cannabis seed prices toch vaak zo hoog, vragen growers zich wel eens af. Dat komt omdat er achter dat kleine zaadje een complete wetenschappelijke wereld schuilt, waarin zich een gigantisch traject afspeelt voordat het eindproduct in de winkel wordt aangeboden. Testen, testen en nog eens testen, veredelen, selecteren, verbeteren en de beste kwekers laten proefdraaien met een bepaalde soort cannabiszaden. Pas als die gehele route succesvol is afgelegd, presenteert Spliff Seeds jou ’s werelds beste marihuanasoorten. Wat de kosten betreft; Spliff Seeds rekent scherpe prijzen én biedt waar voor je geld. Bijvoorbeeld; voor slechts 9,90 euro kun je al een zakje met 5 reguliere cannabiszaden kopen!

Zijn cannabis seed prices bepalend voor succes?

Laten we er niet omheen draaien: op de markt voor cannabiszaden begeven zich helaas ook de nodige ‘zakkenvullers’, aanbieders die het niet zo nauw nemen met de kwaliteit en service maar die toch veel geld vragen voor hun zaden. Spliff Seeds is er trots op elke klant tevreden te stellen. Dat betekent dat de cannabis seed prices bij Spliff in verhouding zijn tot hun prestaties. Je krijgt gegarandeerde topkwaliteit cannabiszaad, en bovendien deskundig advies er gratis bij! Dus hoewel de prijs van cannabiszaden aanvankelijk nogal pittig kan overkomen, zul je als je eenmaal een fantastische oogst van eersteklas marihuana hebt binnengehaald, overtuigd zijn van de juistheid ervan.

Waarom verschillen de cannabis seed prices onderling?

Zoals gezegd, ligt een cannabiszaadje niet zomaar in de winkel maar gaat er een lange en soms kostbare kweekroute aan vooraf. Toch verschillen de topkwaliteit zaden onderling ook weer van prijs, en dat komt simpelweg omdat de ene cannabissoort de andere niet is. Sommige marihuanasoorten stammen van zeldzame genetica en zijn moeilijker te kweken dan andere meer voorkomende soorten. Je zult begrijpen dat je voor een zeldzame – en daardoor ook vaak prachtige en krachtige! – soort cannabiszaad een hogere prijs betaalt dan voor het standaard Skunkje. Vanzelfsprekend betaal je voor vrouwelijk zaad ook een hogere prijs dan voor regulier zaad, simpelweg omdat je er bij eerstgenoemde van verzekerd bent dat jouw plantjes vrouwtjes zijn en wiet zullen opleveren. Bij Spliff Seeds kun je al vrouwelijke autoflowering soorten kopen vanaf 19,00 euro (5 zaden).

Wat zeggen cannabis seed prices bij Spliff Seeds?

Spliff Seeds verkoopt jou niet zomaar cannabis zaden, ze helpen je ook met deskundig advies naar een succesvolle oogst. Vraag gerust om advies als je niet precies weet welke cannabissoort het beste bij jou persoon en jouw situatie past. Voor elke beurs wat wils dus. En vergeet niet: bij ons is de jarenlange expertise en kweekkennis van de beste wietkwekers bij de Cannabis seed prices inbegrepen!

Ga naar boven