Selecteer een pagina
Wiet zaden prijzen zijn soms erg verwarrend. Zo veel soorten, zo veel verschillende prijzen. Een goed begin is natuurlijk het halve werk, en dat gaat ook bij wiet kweken zeker op! Kies dus voor de hoogste kwaliteit zaden voor een redelijke prijs om iedere kweek zo goed mogelijk te beginnen. Bij Spliff Seeds leveren we al sinds 1995 de hoogste kwaliteit die Amsterdam te bieden heeft.

Hoge (?) Wiet Zaden Prijzen

“Waarom kosten wiet zaden toch zo veel?” is een vraag die wij regelmatig krijgen. We leggen dan graag uit dat er een hoop wetenschap schuil gaat achter ieder klein zaadje. Het kost nou eenmaal een hoop tijd, geld en vooral moeite voordat het eindproduct goed genoeg is om te verkopen.

Testen, testen en nog eens testen! Tijdens het ontwikkelen van een nieuwe soort zijn we lang bezig met het verbeteren, selecteren en stabiliseren van onze genetica. Alleen als dit gehele traject afgerond is spreken wij van een succesvol project en kunnen we je de allerbeste kwaliteit garanderen. Wat betreft wiet zaden prijzen zijn wij dan ook erg scherp en bieden we enorm veel waar voor je geld! Zo kun van onze goedkoopste soorten al 5 wiet zaden kopen voor maar €9,90!

Kwaliteits Cannabis Zaden

Kwaliteits Wiet Zaden

Bepalen Wiet Zaden Prijzen Hun Succes?

Zonder al te veel af te geven op anderen is het belangrijk om door te hebben dat er zeker bedrijven bestaan die oneerlijk zijn over de kwaliteit van hun wiet zaden. Mensen die makkelijk geld willen verdienen en niet erg bezorgd zijn om kwaliteit, service en klanttevredenheid kunnen nog steeds astronomische bedragen vragen voor hun wiet zaden. Bij Spliff Seeds zijn we juist trots dat we deze zaken hoog hebben staan en willen we dat iedere klant tevreden is. Dus naast een catalogus vol kwalitatief hoogstaande soorten geven onze experts ook graag gratis advies. In eerste instantie kunnen onze wiet zaden zeker duur lijken, maar tegen oogsttijd zul je door hebben dat de kwaliteit van je toppen de extra euro’s dubbel en dwars waard zijn!

Waarom Verschillen De Prijzen Per Soort Bij Spliff Seeds?

Nieuwe soorten verschijnen niet zomaar in de winkel, het ontwikkelen van nieuwe soorten kan lang duren en duur uitvallen. Maar hoe lang en hoe duur precies valt natuurlijk niet van te voren in te schatten. Vandaar dat we onze wiet zaden prijzen pas bepalen wanneer de soort echt klaar is, om een zo eerlijk mogelijke prijs te kunnen vragen. Sommige wiet soorten zijn nou eenmaal moeilijker dan anderen om perfect te krijgen. Het is wat ons betreft dus ook niet raar om meer te vragen voor exclusievere, moeilijker te veredelen soorten dan bijvoorbeeld een standaard Skunk zaadje. Natuurlijk baseren we onze prijzen ook op basis van feminisatie, dus zullen reguliere wiet zaden goedkoper uitvallen. Met gefeminiseerde zaden weet je 100% zeker dat al je planten heerlijke toppen gaan produceren en betaal je dus iets meer. Bij Spliff Seeds kun je vanaf €24,90 pakjes van 5 gefeminiseerde autoflowering zaden kopen.

Wat Kan Ik Leren Van De Spliff Seeds Prijslijst?

Bij Spliff Seeds verkopen we niet alleen wiet zaden, maar geven onze ook graag al het nodige kweekadvies. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen als je niet goed weet welke soort bij jou en je persoonlijke omstandigheden past. En onthoud dat je met Spliff Seeds de expertise en knowhow van een aantal van wereld’s beste kwekers in huis haalt! We verwelkomen je graag in de Spliff Seeds familie!