Selecteer een pagina

In deze video kijken we naar 3 verschillende phenotypes van K Train, een kruising tussen Trainwreck en O.G. Kush. We kijken vooral naar twee phenotypes, één hiervan wordt erg groot, terwijl de andere juist erg kort blijft.

Dit is geen goed nieuws voor een kweker die op zoek is naar stabiliteit. Je ziet dat de meeste wiet planten lang en redelijk uitgestrekt zijn, maar dat één plant veel korter en voller is dan de rest. De kweker is ontevreden over dit verschil in lengte aangezien het de bedoeling was dat alle 5 cannabis planten even hoog zouden worden . Hij noemt het kleinere, vollere phenotype in het filmpje dan ook “the correct K Train pheno”.

In het filmpje zie je dat de helft van de kweekruimte vol staat met lange, dunne planten die ook nog eens 90 dagen moeten bloeien. Ondanks dat de kweker een paar planten met het gewenste phenotype heeft zal hij nu toch keuzes moeten maken om zijn kweek efficiënt te houden en levert zijn kweek zeker minder op dan de bedoeling was. Deze kweker heeft zijn lesje geleerd en zal geen zaden meer kopen van deze leverancier: dit kost te veel tijd en geld.