Selecteer een pagina
In deze video is een kweek van onze White Widow Automatic te zien. Deze soort is 60% indica en is een kruising tussen Brazilian Sativa, South Indian, Northern Lights Special en Afghan Lowryder. Deze White Widow Autoflowering is erg betrouwbaar en makkelijk te kweken. Door de hash-achtige nasmaak doet White Widow Automatic een beetje denken aan ouderwetse Kush. Normale White Widow staat bekend om de hoge THC inhoud en daar doet deze autoflowering variant niet voor onder, hierdoor zorgt deze soort voor een prettige combinatie van “body stone” en een sterke high. Medicinaal is deze soort dan ook erg goed tegen slapeloosheid, stress en spier- en gewrichtspijn.

“The Cultivader” ontkiemt in het filmpje 9 zaden die hij kweekt onder een 750 watt Metaal Halide lamp en een 435 watt LED lamp met organische bemesting. Je ziet dat de planten binnen 6 dagen van 60 tot wel 90cm groeien! Als de bloei eenmaal goed op gang komt zie je hoe White Widow aan haar naam komt: de wiet toppen en bladeren in de wiet toppen zijn bedekt met trichomen. Na 10 weken zijn de dames klaar om te oogsten, wat door de structuur van de planten ook nog eens erg eenvoudig is.

White Widow Automatic is bij een buitenkweek erg snel klaar en daardoor bijvoorbeeld ideaal voor kweken in landen waar de herfst vroeg begint. Ook is deze soort fantastisch voor het kweken in een Scrog of S.O.G. opzet, zoals in de video al duidelijk te zien is. Veel plezier met de video, mocht u interesse hebben in onze andere Autoflowering soorten kijk dan in de webshop.