Selecteer een pagina

Wiet Zaden Bestellen Voor Je Eerste Kweek

Als je top kwaliteit wiet wil kweken, moet je eerst weten dat iedereen dit kan als je je huiswerk goed doet, er genoeg tijd voor vrijmaakt, energie steekt in de dagelijkse kweek activiteiten en de juiste omgeving creëert waar de planten goed in gedijen.

Je hoeft echt geen wetenschapper of ingenieur te zijn om een top wiet te kweken, maar hoe meer ervaring je opdoet hoe beter het eindresultaat uiteindelijk zal worden. Probeer hier voor vrienden te helpen die ook kweken of leg contact met andere kwekers in forums online. Hier kunnen ze je vaak goeie tips geven waar je veel van kan leren.

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden bij het wiet zaden bestellen. Bijvoorbeeld hoe groot is de ruimte waar je in gaat kweken? Wil je continue kweken? Hoeveel budget heb je voor verlichting, ballast, lampen, voeding, potten, aarde en voor het wiet zaden bestellen? Misschien kan je 2de hands materiaal vinden? Is er een growshop in de buurt waar je voeding en andere benodigdheden kan kopen? Heb je een aparte ruimte voor kloontjes, zaailingen, planten in de vegetatieve groeifase of planten in de bloeifase? Hoeveel tijd en energie wil je in je kweek steken?

24 uur verzending wiet zaden

Alle bestellingen worden verzonden binnen 24 uur na betaling.

Wiet zaden bestellen: zowel ervaren kwekers als beginnende kwekers doen dit tegenwoordig online omdat je daar meer keus hebt en meestal tegen de beste prijzen.

Het maakt niet uit of je een hobbykweker bent of een professional, bijna iedereen zoekt op het internet naar unieke soorten die je lokaal niet kan vinden. Naast soorten met een hoge opbrengst en een hoog gehalte aan THC en CBD, is men vaak dol op exotische soorten die zwarte, blauwe, paarse of gouden toppen geven. Vaak kun je zulke soorten zo op het internet vinden.

Hoewel de impuls om meteen op internet te gaan bestellen groot is het beter om eerste je situatie te inventariseren voor dat je op de “koop nu” knop klikt. Zorg er eerst voor dat je alles goed georganiseerd hebt en gepland voor het wiet zaden bestellen. Het zal je uiteindelijk een hoop tijd, frustratie en geld besparen.

Zonder twijfel zal je bij het wietzaden bestellen veel onderzoek moeten doen helemaal als je dit voor het eerst doet. Stop voldoende tijd in je onderzoek en koop eerste alle benodigdheden voor dat je je wiet zaden gaat kopen. Leer hoe je de pH goed krijgt, hoeveel voeding je moet gebruiken, op welk substraat je gaat kweken, materiaal keuze, wat voor licht, folie of anti-detectie folie, ventilatie, CO2 verhogen of niet, etc. Op internet kan je veel informatie vinden hoe je in een kleine ruimte een hoge opbrengst kan behalen. Het duurt maar een paar minuten om dat te vinden en te lezen.

discrete verpakking en verscheping

Alle Spliff Seeds bestellingen worden discreet verzonden.

Wiet zaden bestellen voor een kleine kweek ruimte

Veel kwekers beginnen simpel buiten of in een schuur met een paar 10-15 liter potten. Dit zijn simpele kweekruimtes met weinig luxe. Deze zijn niet moeilijk of indrukwekkend maar ze doen wel hun werk. Dit is deze beste setup voor de beginnende kweker. Dus begin simpel, leer hoe de plant groeit en leer eerst de basis van wiet kweken.

Bij het wiet zaden bestellen voor een kleine ruimte is het logisch dat je een soort neemt die niet te hoog wordt. Een stomme fout is ook als je een soort kiest die te groot wordt voor de ruimte die je hebt. Als de planten te groot worden voor de ruimte staan ze elkaar in de weg, verbranden ze door het licht, trekken ze eerder insecten aan of ontstaan andere problemen.

Onthoud dat planten 3x zo groot kunnen worden in de eerste 2 weken van de bloeifase. Zo neem een soort die laag tot medium hoog wordt die je makkelijk kan trainen door middel van FIM, LST en HST zoals onze Blue Medi Kush bijvoorbeeld. Deze soort blijft relatief laag (40-70cm) en is daardoor perfect voor een kleine kweekruimte.

gegarandeerd bezorgd wiet zaden

Wij garanderen dat je pakketje bezorgd wordt.

Wiet Zaden Bestellen Met De Bloeitijd Als Uitgangspunt

Heb je haast, of wil je een schema aanhouden? Wacht iemand op de opbrengst? Als dat het geval is let dan op de bloeitijd van elke soort die je wil bestellen. Sommige planten gaan automatisch bloeien een aantal weken nadat ze ontkiemt zijn onafhankelijk van hoeveel licht ze krijgen. Deze soorten zijn gekruist met de cannabis ruderalis en gaan hierdoor na een voorspelbare tijd bloeien.

Veel hydro kwekers en onervaren kwekers die wiet zaden bestellen kiezen deze autoflowering soorten omdat deze makkelijke te kweken zijn en 25% sterker zijn dan stekken. De kans op herma’s is bij deze soorten ook veel kleiner. Hou bij het wiet zaden bestellen wel rekening dat deze autoflowering soorten minder opbrengen dan fotoperiode soorten.

Twee van ons meeste gewaardeerde, sterkste en best opbrengende autoflowering soorten ook geschikt voor kleine kweek ruimtes zijn de White Widow Automatic en de AK Automatic. Deze soorten zorgen ervoor dat je je kleine kweek ruimte effectief gebruikt. De toppen zijn compact en de planten zijn struik-achtig en vol, dit betekent dat je meer opbrengst krijgt per m2.
Reguliere en vrouwelijke soorten zijn geschikt voor de meeste kwekers met ervaring en tijd. Deze soorten zijn fotosynthese, dit bekend dat ze alleen gaan bloeien als ze minder dan 12,5 uur licht krijgen. Reguliere en vrouwelijke wiet zaden bestellen geeft je wel meer keus dan als je autoflowering soorten bestelt, de ervaren kweker is hier meestal blij mee.
Reguliere en vrouwelijke soorten kan je maanden in de groeifase houden zodat het groter sterke bossige planten worden. Meestal staan ze dan in een tent met een 18/6 licht cyclus dit om een snelle groei te bevorderen. Als je ze dan naar een 12/12 licht cyclus doet gaan ze bloeien en produceren ze een super opbrengst.
houten kist met stealth packing erop

“Stealth” zendingen zijn op verzoek zeker mogelijk.

Door op deze manier te kweken kunnen de toppen zo groot worden dat de takken onder het eigen gewicht kunnen breken. Let met wiet zaden bestellen op de te verwachten opbrengst en bloeitijd. Vooral als je een continue kweek schema hanteert is de bloeitijd belangrijk. Opbrengst en bloeitijd worden allebei aangegeven op onze website. Lees ook de informatie in de omschrijving aandachtig. Hier staat namelijk ook andere nuttige informatie zoals de gemiddelde opbrengst, de verwachte hoogte en de ruimte die je nodig hebt.

Wil je wiet zaden bestellen die ideaal zijn voor een lange groeifase en goed tegen koudere nachttemperaturen kunnen neem dan een soort die meer dan 600 gram per vierkante meter oplevert en die hoog wordt. Soorten met een lagere opbrengst en lage tot middelmatige hoogte zijn beter geschikt voor als je wilt dat je kweek minder opvalt. Deze soorten kunnen zowel binnen als buiten en zijn binnen meestal makkelijk te kweken.
Wil je een makkelijke soort voor je eerste binnenkweek dan raden wij de volgende soorten aan: AK regulier, Afghani Gold, Mega Power Plant, Super Skunk regulier en White Widow regulier. Wil je wiet zaden bestellen die makkelijk buiten te kweken zijn goed tegen de kou kunnen en niet veel voeding nodig hebben probeer dan een semi-autoflowering soort zoals onze Gold Rush Outdoor of Sweet ‘N Sour Outdoor of een van onze autoflowering soorten. Planten die weinig onderhoud nodig hebben zijn het meest geschikt voor de beginnende kweker. Probeer zoveel mogelijk te obeserveren en analyseren wat je tijdens de kweek ziet.

Veilig Wiet Zaden Bestellen

Zoals iedereen weet is cannabis in sommige (delen van) landen illegaal. Controleer eerst de wetten in je eigen land voordat je wiet zaden gaat bestellen.

Verstuur de zaden niet naar hetzelfde adres als waar je kweekt als je wilt gaan kweken in een land waar cannabis illegaal is. Vraag om “stealth shipping” naar landen waar een streng cannabis beleid is.

Als de zaden door de douane moeten is het mogelijk dat deze worden ontdekt en in beslag genomen worden. Wij hebben echter nog nooit gehoord dat er een huiszoeking, rechtzaak, boete of iets dergelijks is geweest nadat zaden in beslag zijn genomen. De overheid zal er zo goed als zeker niks verder mee doen.

Bestel Vandaag

Samengevat, online wiet zaden bestellen is niet zo riskant als je denkt. Al onze orders versturen wij binnen 24 uur na ontvangst van de betaling, gratis en discreet in een blanco envelop. Als afzender staat alleen ons huisnummer en postcode vermeld. Wil je een zending “stealth” versturen neem dan contact met ons op. Mocht je meer informatie nodig hebben bij het wiet zaden bestellen kijk dan op onze website of neem contact met ons op.