Selecteer een pagina

Op zoek naar de beste cannabis zaden? Dat is zeker een goed idee, want de genetische achtergrond van een cannabis plant bepaalt ongeveer 80% van de smaak, geur en het effect van je oogst. Verder is het belangrijk dat je kennis van zaken hebt, hoeveel weet jij eigenlijk over wiet kweken? Met een beetje gezond kweekverstand en onze kwalitatief hoogstaande wiet zaden kun je zonder al te veel moeite voor een prachtige oogst zorgen!

Wiet Zaden Van Nederlandse Kwaliteit

Iedereen die wel eens in een Amsterdamse coffeeshop geweest is zal de volgende situatie herkennen: het eerste trekje smaakt zoeter dan honing en niet al te lang daarna slaat hij in als een bom. En of je nou van energieke sativas of ontspannen indica soorten houdt is er in onze hoofdstad altijd een groot aanbod aan prachtige wiet toppen. Nederland staat wereldwijd bekend vanwege onze cannabis. Veel van de bekendste wiet soorten, denk bijvoorbeeld aan Skunk of White WIdow, vinden bovendien hun oorsprong in Nederland. Nederlandse wiet zaden zijn dan ook beroemd vanwege hun hoge kwaliteit. Het is dus niet zo gek dat onze wiet zaden over de hele wereld populair zijn!

wiet zaden ontkiemen

Wiet Zaden Voor De Échte Kenner

Onze uitgebreide catalogus bestaat uit een lange lijst van prachtige soorten wiet zaadjes. Dit zeggen we uiteraard vol zelfvertrouwen, want goede zaden maak je niet zomaar! Met veel zorg, geduld en liefde wordt er namelijk dagelijks aan onze zaden gewerkt. Omdat we goed contact onderhouden met onze klanten gaan we een stapje verder dan de meeste veredelaars om ervoor te zorgen dat je met Spliff altijd kwaliteit in huis haalt.

Vrouwelijke Wiet Zaden

Als je mooie wiet toppen wil hebben zul je vrouwelijke wiet planten moeten kweken. Vandaar dat het merendeel van onze wiet zaden in een gefeminiseerde uitvoering te koop is. Dit betekent dat je alleen maar vrouwelijke wiet planten kweekt en dus geen tijd hoeft te verspillen aan mannetjes.

Zijn Wiet Zaden Duur?

Wiet zaden kunnen vrij prijzig zijn, maar betalen zichzelf in de meeste gevallen makkelijk uit. Naast het enorme aanbod aan verschillende wiet soorten en gemak waarmee zaden opgeslagen of verstuurd kunnen worden zijn er nog meer voordelen. Planten die je opkweekt uit zaden groeien over het algemeen sneller dan die uit stekken en halen bovendien vaak een hogere opbrengst. Verder weet je met wiet zaden ook nog eens zeker dat je geen ongedierte of schimmel in huis haalt. Met al deze voordelen tegenover stekken kopen zijn wiet zaden wat ons betreft hun geld ruim waard en grijpen we graag terug naar het oude gezegde: “zoals men zaait zo zal men oogsten”.

Begin vandaag nog! Koop voordelig, discreet en eenvoudig je wiet zaden in de Spliff Seeds webshop!