Selecteer een pagina
Afghan Regular Cannabis Seeds
(0 klantbeoordelingen)

Afghan Reguliere Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

9.90

Description

Afghaan Reguliere Wietzaden

Indica. Genotype: Afghani Kush IBL. Hasj-aroma en aardse, fruitige smaak. Korte plant. Makkelijk te kweken. Makkelijk te trimmen. Medicinale waarde: misselijkheid, slapeloosheid en spierspasmen. Narcotische Indica Buzz. Potentieel THC-gehalte hoog.

Onze Afghaan is afkomstig uit Noord-Afghanistan, vlakbij de grens met Tadzjikistan. Het is een Indica landras met een hoog THC gehalte. Door haar te kruisen hebben we de stabiliteit kunnen verbeteren en de hoogte kunnen verminderen om haar meer geschikt te maken voor binnenkweek. Afghan is zeer tolerant voor irrigatie en bemesting. Er is enige variatie tussen individuele feno’s, maar niet als het op opbrengst aankomt. Kleuren variëren van lichtgroen tot zwart van kleur. Als ze tot bloei komt, ruikt ze naar Afghaanse hasj van topkwaliteit. Afghan heeft een zoete, fruitige en aardse smaak. En haar high heeft een typische verdovende, indica-buzz.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (1)

Wees de eerste om “Afghan Reguliere Wiet Zaden” te beoordelen