Selecteer een pagina

Afghan Reguliere Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

9.90

Beschrijving

Afghan Reguliere Wiet Zaden

Pure Indica. Afghaanse Kush IBL. Zeer stabiel. Zoete hasj-achtige smaak en aroma. Korte plant die zeer eenvoudig is om te kweken en oogsten.

Onze Afghan komt oorspronkelijk uit het noorden van Afghanistan tegen de grens van Tadzjikistan. Ze is een 100% Indica met een hoog THC percentage. Het is ons gelukt om deze soort stabieler te maken en haar lengte in te korten zodat ze geschikt is voor binnenteelt. Een zeer sterke plant die goed tegen te veel water en voeding kan.

De zaden komen gewoonlijk binnen 3 à 4 dagen op. Deze extreem stabiele soort bevat weinig tot geen variatie tussen de verschillende fenotypen. Afghan groeit in een typische kerstboom-vorm. De hoofdtoppen zijn langgerekt, dik en hard. Buds op de zijtakken zijn spaarzaam en klein, maar wel keihard en vol met hars. Afghan heeft naar verhouding erg weinig blad in de toppen en is dus eenvoudig te knippen.

Als de plant afgebloeid is dan ruikt ze naar heerlijke Afghaanse Hasj. Afghan heeft een geweldige zoete, grond-achtige, fruitige smaak met een typische narcotische indica high. Medicinaal gebruik van deze soort kan helpen tegen misselijkheid, slapeloosheid en spasmes.

Afghan

Details:Binnen:Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone A/B/C
Bloeitijd: I) 8-9 weken E) Oktober / November
Planthoogte: I) 0.50 - 0.80 m E) 2.00 - 2.50 m
Opbrengst: I) 400 gr/m² E) 300 - 400 gr/plant
Moeilijkheid: Makkelijk
We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected] bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (2)

Wees de eerste om “Afghan Reguliere Wiet Zaden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart

Hoogst gewaardeerde producten