Selecteer een pagina

Afghani Gold Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

27.50

Beschrijving

Afghani Gold Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica. Afghani #1 x Skunk #1. Zeer tolerant tegen irrigatie en overbemesting. Korte, stevige plant met één grote hoofdtop.  Ruikt naar Afghaanse hasj met een zoete, fruitige smaak.

We hebben onze reguliere Afghaan als moeder gebruikt en een Skunk #1 vader om onze Afghani Gold te creëren. Hierdoor is ze nog productiever. Het resultaat is een 90% Indica soort met een enorm sterk indica effect.

Afghani Gold is kort en heeft een kerstboom-achtige structuur. Een zeer sterke plant die goed tegen teveel water en voeding kan. Zaden zullen gewoonlijk binnen 3 à 4 dagen bovengronds komen. Deze soort is extreem stabiel en vertoont nauwelijks variatie tussen de verschillende fenotypen. De verschillende fenotypen brengen bovendien allemaal ongeveer hetzelfde gewicht op. De hoofdtoppen zijn langgerekt, dik en hard. De relatief weinig zijtoppen zijn klein, maar ook keihard. Afghan heeft naar verhouding weinig blad en veel bloemkelken vol met hars, eenvoudig te knippen dus!

Als de plant afgebloeid is dan ruikt ze naar heerlijke Afghaanse Hasj. Afghani Gold heeft een heerlijke zoete, grond-achtige, fruitige smaak met een typische narcotische Indica high. Medicinaal gebruik van deze soort kan helpen tegen misselijkheid, slapeloosheid en spasmes.

Afghani Gold

Details: Binnen: Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone B/C
Bloeitijd: I) 8-9 weken E) Oktober
Planthoogte: I) 0.80 - 1.20 m E) 2.00 - 2.50 m
Opbrengst: I) 400 - 500 gr/m²
Moeilijkheid: Makkelijk

Verzenden

We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected].

De bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (2)

Wees de eerste om “Afghani Gold Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *