Selecteer een pagina
AK Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden
(1 klantbeoordeling)

AK Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

27.50

Description

AK Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. AK x Dutch Blue Automatic. Pittig, gefermenteerd aroma en smaak met een hint van zoet fruit. Bossige, compacte plant met één compacte hoofdtop. Eerste bloeiverschijnselen in week 4. 20/4 schema voor het beste resultaat. Psycho-actieve high en lichte bodystone. Hoog THC gehalte voor een autoflowering soort.

Door AK (kruising van Colombian, Thai, Mexican en Afghani genetica) en Dutch Blue Automatic (Ruderalis, Northern Light, Santa Maria, Blueberry en Afghani genetica) te kruisen hebben wij onze snelste autoflowering soort ontwikkeld. AK Automatic is zeer eenvoudig te kweken, gebruikt weinig voeding en kan gemiddeld al na 10 weken geoogst worden.

De plant kent geen groeifase en vormt een hoofdtop met weinig zijtakken, ze is daardoor ook ideaal voor de SOG methode. Qua kleur en structuur ziet ze eruit als een Indica: donkergroen, kort en bossig. De eerste tekenen van bloei zie je rond de vierde week. Tijdens de laatste weken van de bloei zwellen de lange, kaarsvormige toppen en raken ze bedekt met trichomen.

Om deze plant optimaal te kweken kun je binnen het beste 20 uur licht per dag hanteren. AK Automatic zal buiten in zuidelijke regio’s circa 100-120 gram per plant opleveren. In het Nederlandse klimaat brengt ze, afhankelijk van omstandigheden, tussen de 25 en de 60 gram op.

AK automatic heeft een licht gefermenteerde geur en smaak met een hint van zoet fruit. Het effect neigt naar een sativa met een stevige psychoactieve high en een lichte body stone. Deze soort kan medicinaal goed overdag gebruikt worden tegen stress en depressie.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor AK Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Ollie

    Goeie soort 5 zaadjes allemaal uitgekomen en mooi uitgegroeid. Lekker van smaak . Was een zeer gemakkelijke soort om te kweken.

Beoordelingen in alle talen weergeven (8)

Voeg een beoordeling toe