Selecteer een pagina
AK Female
(1 klantbeoordeling)

AK Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Description

AK Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. (Colombian Gold x Highland Thai x Mexican x Afghani #1) x NL Special. Zeer stabiel en uniform. Compacte toppen met veel hars. Wierrook-aroma met een pittige, zoete smaak.

We hebben een AK als moeder gebruikt en haar gekruist met onze sterkste NL Special (90% Indica) vader. Het resultaat is een Indica dominante AK met een nog hoger THC percentage. AK is een echte snelbloeier en doet het goed op alle media. Ze is zeer schimmelbestendig en ideaal voor een SOG kweek. Bovendien is AK één van onze meest stabiele soorten.

AK is zeer eenvoudig te kweken en heeft weinig voeding nodig, ze raakt bovendien niet gestrest van te hoge of te lage temperaturen. Voor optimale bloei snelheid kun je het beste wat ruimte tussen de planten over laten. Als je de lagere toppen dieft vormt ze één enorme hoofdtop, maar als je de ruimte hebt kan je haar ook goed ‘supercroppen’.

De knalharde toppen hebben rode haartjes en zijn bedekt met kristallen. AK heeft een kruidige, zoete geur met een licht houtige noot. De smaak is kruidig en zoet. AK staat bekend als een van de meest krachtige wietsoorten, de high is een heerlijke mix tussen een licht psycho-actief effect en een ontspannende bodystone. Geschikt voor medicinaal gebruik bij o.a. menstruatiepijn, spierpijn, gewrichtspijn, neuropathische pijn, ms, slapeloosheid en depressie.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor AK Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Sammy

    Ak is super keiharde toppen die dikker worden vooral in de laatste 2 weken. in week 6 is deze al aardig aan het verkleuren en denk je bijna klaar te zijn maar week 7 zie je wat er gebeurd. deze neemt in formaat zeker meer dan het dubbele toe in dikte. de groeifase 2 weken op 18 uur werden ze vrij hoog, sommige tot 1 meter maar vrijwel allemaal gelijk (gebaseerd op 20 stuks van deze soort).

Beoordelingen in alle talen weergeven (4)

Voeg een beoordeling toe