Selecteer een pagina
foto van Amnesiac Automatic top

Amnesiac Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

27.50

Description

Amnesiac Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Snel bloeiende sativa dominante soort. Perfecte Amnesia-soort voor beginners. Heerlijke citrus- en sinaasappel terpenen. Geeft een energiek effect.

We hebben de Amnesiac Automatic gecreëerd door ons beste sativa-dominante en superlekkere Amnesiac phenotype te kruisen met onze beste autoflower-soort. Het resultaat is een uniforme en homogene soort die je meerdere keren per jaar kan kweken.

Ze bereikt een gemiddelde hoogte en maakt langgerekte dikke toppen. De toppen zijn kaarsvormige, karakteristiek voor een sativa, met een uitzonderlijke harsproductie. Opbrengsten zijn hoog tussen de 350-400gr / m2, we raden aan om L.S.T toe te passen om de opbrengsten verder te verhogen.

Dankzij haar hoge THC-gehalte zijn haar effecten vrolijk, energiek en euforisch, waardoor de creatieve kant in je naar boven komt. Een geweldige soort voor overdag, geeft een goede focus en motivatie. Amnesiac Automatic verhoogt je energieniveau, motivatie en werkt goed bij misselijkheid en gebrek aan eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Wees de eerste om “Amnesiac Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen