Selecteer een pagina
Photo of a Blue Berry Female Cannabis Seeds
(1 klantbeoordeling)

Blue Berry Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Description

Blue Berry Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. (Chocolate Thai x Afghani #1 x Highland Oaxaca) x NL Special. Kan blauw kleuren. Zoete bosbessen smaak en aroma. Blijft erg kort.

Door DJ Short’s legendarische Blueberry (een exotische mix van Highland Oaxaca, Chocolate Thai en Afghani) te kruisen met onze Northern Light Special hebben wij de ultieme Blueberry soort ontwikkeld. Blueberry staat bekend om haar zoete fruitsmaak en prettige high. Onze Blue Berry is het best voor binnen maar in een goed klimaat hebben wij buiten ook goede resultaten gezien. Met enorm veel trichomen is oogsten bovendien een feest.

Onze Blue Berry heeft drie fenotypes die licht variëren in kleur en de vorm van bladeren en toppen. Al deze fenotypes zijn echter kort, vol en stevig met compacte, zware toppen. Onder de ideale omstandigheden kunnen de toppen blauw tot zelfs paars kleuren.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Blue Berry Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Rbb

    Deze plant mijn eerste kweek. Nog veel te leren dus.. Opgekweekt in een pot met de gedachte de afmetingen wat onder controle te houden. Gewoon in de achtertuin onder een doorzichtig afdakje laten groeien. De plant heeft mijn top, fim en dief experimenten goed doorstaan. Voeding was er op een gegeven moment wel flink nodig. De dame kwam laat in bloei en moest na 7 weken neer door Schimmelproblemen. Ik heb er droog ongeveer 135 gram afgehaald van een goede stevige kwaliteit. Kortom, een fijne plant en eeen fijn produkt!

Beoordelingen in alle talen weergeven (9)

Voeg een beoordeling toe