Selecteer een pagina
(1 klantbeoordeling)

Blue Berry Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

32.50

Beschrijving

Blue Berry Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. (Chocolate Thai x Afghani #1 x Highland Oaxaca) x NL Special. Fruitige, lichtelijk aards aroma en zoete, bosbessen smaak. Zware, compacte toppen en flinke opbrengsten. Enorm veelzijdige medicinale plant. Een echte langdurige indica bodystoner.

Door DJ Short’s legendarische Blueberry (een exotische mix van Highland Oaxaca, Chocolate Thai en Afghani) te kruisen met onze Northern Light Special hebben wij de ultieme Blueberry soort ontwikkeld. Blueberry staat bekend om haar zoete fruitsmaak en prettige high. Onze Blue Berry is door haar NLS vader bovendien extra stevig en kan goed tegen koudere klimaten. Met enorm veel trichomen en een hoge kelk-blad verhouding is oogsten bovendien een feest.

Onze Blue Berry heeft drie fenotypes die licht variëren in kleur en de vorm van bladeren en toppen. Al deze fenotypes zijn echter kort, vol en stevig met compacte, zware toppen. Onder de ideale omstandigheden kunnen de toppen blauw tot zelfs paar kleuren. Snoeien voor extra opbrengst is goed mogelijk, maar vereist wel meer ruimte per plant. Gebruik niet te veel voeding bij deze soort. We raden een korte groeifase van slechts drie weken aan.

Blue Berry heeft een zoet, grond-achtig aroma en een zoete bessensmaak. Het effect is zeer narcotisch en langdurig, een echte indica-knaller. Blue Berry is goed medicinaal te gebruiken tegen slapeloosheid, misselijkheid, diarree, kramp, spierpijn en chronische pijn.

Blueberry

Details: Binnen: Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone B/C
Bloeitijd: I) 9-11 weken E) September / Oktober
Planthoogte: I) 0.50 - 0.80 m E) 1.50 - 2.00
Opbrengst: I) 450 - 550 gr/m² E) 600 gr/plant
Moeilijkheid: Gemiddeld

Verzenden

We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected].

De bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Blue Berry Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Rbb

    Deze plant mijn eerste kweek. Nog veel te leren dus.. Opgekweekt in een pot met de gedachte de afmetingen wat onder controle te houden. Gewoon in de achtertuin onder een doorzichtig afdakje laten groeien. De plant heeft mijn top, fim en dief experimenten goed doorstaan. Voeding was er op een gegeven moment wel flink nodig. De dame kwam laat in bloei en moest na 7 weken neer door Schimmelproblemen. Ik heb er droog ongeveer 135 gram afgehaald van een goede stevige kwaliteit. Kortom, een fijne plant en eeen fijn produkt!

Beoordelingen in alle talen weergeven (5)

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *