Selecteer een pagina
Bubblegun Reguliere Wiet Zaden

Bubblegun Regulier Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

17.50

Description

Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. (Mexican x Colombian x Afghani) x AK. Snel bloeiende soort met compacte, zware toppen en een fruitige, zoete kauwgom smaak. Geschikt voor buiten.

Bubblegun is een hybride ontstaan door een originele Bubblegum, bestaande uit sativa dominante, mexicaanse variant, NL (Afghani afstammeling) en Skunk genetica, te kruisen met onze AK. De originele Bubblegum is ontwikkeld in Indiana, USA en werd in de jaren negentig naar Nederland gebracht. Door te kruisen hebben we de structuur van de toppen en de opbrengst flink weten te verbeteren. Het resultaat is snel-bloeiende, indica/sativa dominante hybride met een hoog THC gehalte en best wel hoge CBD%. 

Bubblegun is een compacte plant die je kunt oogsten na circa 7 á 9 weken bloei. Ze ontwikkelt zich tijdens zowel de groei als de bloei razendsnel. Verder is Bubblegun perfect voor de beginner en kan goed buiten in Nederland. Ze geeft snelle en flinke opbrengsten met harde, compacte, THC rijke toppen.

Bubblegun heeft een heerlijk zoet aroma en zoete kauwgomballen smaak met een hoog THC gehalte met best wel wat CBD. Bubblegun geeft een sterk activerend effect en krijg je pas bij grotere hoeveelheden een bodybuzz. Medicinaal is deze soort te gebruiken tegen neuropathische pijn, slapeloosheid en vooral een gebrek aan eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Wees de eerste om “Bubblegun Regulier Wiet Zaden” te beoordelen