Selecteer een pagina

Bubblegun Regulier Wiet Zaden

17.50

Artikelnummer: 890043 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. (Mexican x Colombian x Afghani) x AK. Snel bloeiende soort met compacte, zware toppen en een fruitige, zoete kauwgom smaak. Geschikt voor buiten.

Bubblegun is een hybride ontstaan door een originele Bubblegum, bestaande uit sativa dominante, mexicaanse variant, NL (Afghani afstammeling) en Skunk genetica, te kruisen met onze AK. De originele Bubblegum is ontwikkeld in Indiana, USA en werd in de jaren negentig naar Nederland gebracht. Door te kruisen hebben we de structuur van de toppen en de opbrengst flink weten te verbeteren. Het resultaat is snel-bloeiende, indica/sativa dominante hybride met een hoog THC gehalte en best wel hoge CBD%. 

Bubblegun is een compacte plant die je kunt oogsten na circa 7 á 9 weken bloei. Ze ontwikkelt zich tijdens zowel de groei als de bloei razendsnel. Verder is Bubblegun perfect voor de beginner en kan goed buiten in Nederland. Ze geeft snelle en flinke opbrengsten met harde, compacte, THC rijke toppen.

Bubblegun heeft een heerlijk zoet aroma en zoete kauwgomballen smaak met een hoog THC gehalte met best wel wat CBD. Bubblegun geeft een sterk activerend effect en krijg je pas bij grotere hoeveelheden een bodybuzz. Medicinaal is deze soort te gebruiken tegen neuropathische pijn, slapeloosheid en vooral een gebrek aan eetlust.

Extra informatie

Difficulty

Effect

Flowering Time

,

Harvest month

Outdoor Grow Zone

, ,

Plant Height

Indica-Sativa

Seed Type

Suited for

Taste

THC

CBD

Yield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubblegun Regulier Wiet Zaden” te beoordelen