Selecteer een pagina

Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

(1 klantbeoordeling)

32.50

Artikelnummer: 895069 Categorie:

Beschrijving

Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. (Mexican x Colombian x Afghani) x AK. Snel bloeiende soort met compacte, zware toppen en een fruitige, zoete kauwgom smaak. Geschikt voor buiten.

Bubblegun is een hybride ontstaan door een originele Bubblegum, bestaande uit sativa dominante, mexicaanse variant, NL (Afghani afstammeling) en Skunk genetica, te kruisen met onze AK. De originele Bubblegum is ontwikkeld in Indiana, USA en werd in de jaren negentig naar Nederland gebracht. Door te kruisen hebben we de structuur van de toppen en de opbrengst flink weten te verbeteren. Het resultaat is snel-bloeiende, indica/sativa dominante hybride met een hoog THC gehalte en best wel hoge CBD%. 

Bubblegun is een compacte plant die je kunt oogsten na circa 7 á 9 weken bloei. Ze ontwikkelt zich tijdens zowel de groei als de bloei razendsnel. Verder is Bubblegun perfect voor de beginner en kan goed buiten in Nederland. Ze geeft snelle en flinke opbrengsten met harde, compacte, THC rijke toppen.

Bubblegun heeft een heerlijk zoet aroma en zoete kauwgomballen smaak met een hoog THC gehalte met best wel wat CBD. Bubblegun geeft een sterk activerend effect en krijg je pas bij grotere hoeveelheden een bodybuzz. Medicinaal is deze soort te gebruiken tegen neuropathische pijn, slapeloosheid en vooral een gebrek aan eetlust.

Extra informatie

CBD

Difficulty

Effect

,

Flowering Time

, ,

Harvest month

Indica-Sativa

Outdoor Grow Zone

, ,

Plant Height

Seed Type

Suited for

Taste

THC

Yield

1 beoordeling voor Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

 1. OGKush

  Heerlijke wiet om te verdampen of te smoken in een pure joint.
  Relaxed stoned effect vooral in je hoofd ontspanning en rust dit voel je ook lichamelijk naarmate je meer smoked ;).
  Goed medisch wietje !
  Fijne plant om te growen ook kan tegen hitte, te nat of te droog en overvoeding waardoor je als beginner zowieso een goed product ervan af kunt halen.j
  Stekken ervan afgesneden en die goed wortelden. Korte niet bossige plant met een goede opbrengst.
  Lekkere compacte shining Bud’s makkelijk te knippen.
  Ik ben zeer tevreden met Spliff’s Bubblegun.

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Een beoordeling toevoegen