Selecteer een pagina
Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden
(1 klantbeoordeling)

Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Beschrijving

Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. (Mexican x Colombian x Afghani) x AK. Snel bloeiende sativa met compacte, zware toppen en een fruitige, zoete kauwgom smaak.

Bubblegun is een hybride ontstaan door een originele Bubblegum, bestaande uit Big Bud (sativa dominante, mexicaanse variant), NL (Afghani afstammeling) en Skunk genetica, te kruisen met onze AK. De originele Bubblegum is ontwikkeld in Indiana, USA en werd in de jaren negentig naar Nederland gebracht. Door te kruisen hebben we de structuur van de toppen en de opbrengst flink weten te verbeteren. Het resultaat is snel-bloeiende, sativa dominante hybride met een hoog THC gehalte.

Bubblegun is een compacte plant die je kunt oogsten na circa 8 á 9 weken bloei. Ze is geen wijdvertakte plant en ontwikkelt zich tijdens zowel de groei als de bloei razendsnel. Het kan dan ook raadzaam zijn om haar te toppen of tijdens de groeifase 24 uur per dag licht te geven. Twee weken voorgroeien is voldoende. Bij SOG kweken is het raadzaam om ze direct onder 12/12 te zetten. Verder is Bubblegun perfect voor de beginner. Flinke opbrengst met harde, compacte, THC rijke toppen.

Bubblegun heeft een heerlijk zoet aroma en zoete kauwgomballen smaak met een hoog THC gehalte met juist erg weinig CBD. Hierdoor heeft Bubblegun een sterk activerend effect en krijg je pas bij grotere hoeveelheden een bodybuzz. Medicinaal is deze soort te gebruiken tegen neuropathische pijn, slapeloosheid en vooral een gebrek aan eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via [email protected]

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Bubblegun Vrouwelijke Wiet Zaden

 1. OGKush

  Heerlijke wiet om te verdampen of te smoken in een pure joint.
  Relaxed stoned effect vooral in je hoofd ontspanning en rust dit voel je ook lichamelijk naarmate je meer smoked ;).
  Goed medisch wietje !
  Fijne plant om te growen ook kan tegen hitte, te nat of te droog en overvoeding waardoor je als beginner zowieso een goed product ervan af kunt halen.j
  Stekken ervan afgesneden en die goed wortelden. Korte niet bossige plant met een goede opbrengst.
  Lekkere compacte shining Bud’s makkelijk te knippen.
  Ik ben zeer tevreden met Spliff’s Bubblegun.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.