Selecteer een pagina
(2 klantbeoordelingen)

Crystal White Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

32.50

Beschrijving

Crystal White Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Super Skunk x White Widow. Fruitig bloemenaroma. Resistent tegen hoge EC. Enorme hars productie en hoge opbrengsten. 

Crystal White is een kruising tussen twee Nederlandse klassiekers: Super Skunk en White Widow. Deze soort levert hoge opbrengsten met een hoog potentieel THC percentage. Ze is één van onze grootste opbrengers en is ook zeer geschikt om buiten te kweken in zuidelijkere streken. Zeer eenvoudig te klonen. 

Crystal White is een donkergroene, bossige Indica die enorm snel groeit. Dankzij haar indica achtergrond is een hoge EC is geen probleem in zowel de groei- als bloeiperiode, een pH van 5.5 is ideaal.  Ze vormt één enorme hoofdbud met een aantal indrukwekkende zijtoppen. De toppen zijn zeer compact, THC rijk en ruiken heerlijk zoet. Het is aan te raden om wat ruimte te laten tussen de planten, omdat ze toch de neiging hebben om zich te vertakken. Een goede plant om te ‘supercroppen’. Crystal White is goed te oogsten na een bloeitijd van slechts 8 weken, maar laat haar nog één of twee weken langer staan voor maximale THC productie.

Crystal White heeft een fruitige ananas-smaak met een langdurige body high en een stoned effect. Geschikt voor medicinaal gebruik tegen krampen, chronische pijn, spierpijn, afkick- en ontwenningsverschijnselen en ontstekingen.

Crystal White

Details: Binnen: Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone B/C
Bloeitijd: I) 11 weken E) September / Oktober
Planthoogte: I) 1.10 - 1.30 m E) 1.50 - 2.00 m
Opbrengst: I) 575 - 650 gr/m² E) 1 kg/plant (Subtropisch klimaat)
Moeilijkheid: Gemiddeld

Verzenden

We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected].

De bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

2 reviews for Crystal White Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Nick

    Wat een verschrikkelijke dikke volle bomen komen hier uit zeg. Vorig jaar ruim 650 gram droog van 1 plant (buiten) had nog meer kunnen worden maar helaas had ik geen tijd meer wegens vakantie

  2. Barney Green

    Het ontkiemen van de Crystal White verliep soepel en ze kwamen allemaal uit. Ik heb ze 6 weken in de groei gehad waarvan 5 weken onder een neon tl 55 watt en de laatste week onder een 600 watt HPS. Ik heb ze tijdens die 6 weken twee keer kunnen toppen waardoor ik veel zij takken kreeg. Na die 6 weken heb ik ze op de bloei gezet of wel 12/12 licht/donker. In de eerste weken van de bloei schieten ze omhoog hou daar rekening mee. Ze laten eind week 3 van de bloei kleine topjes zien en in week vier zit de hele plant er mee vol. In week 5 en 6 van de bloei zie je ze steeds groter worden en mooier worden. In week 7 en 8 van de bloei gaan ze echt opzwellen en worden het mooie volle toppen. Week 8 zijn ze rijp maar je kunt ze gerust nog wel een week laten staan dat komt alleen maar ten goede van de smaak en het effect. Laat haar ook rustig drogen. Ik rook haar nu en heb het erg naar me zin ze is mild van smaak, erg krachtig qua effect de body stoned is zoals een echte indica behoord te zijn

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *