Selecteer een pagina
Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden
(1 klantbeoordeling)

Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

24.90

Beschrijving

Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Ruderalis x Northern Light x Santa Maria x Afghani Gold. Fruitig, bloemig aroma en smaak. Snelle, makkelijke autoflowering soort: van zaad tot oogst in 10-11 weken. Eén hoofdtop. Eerste bloeiverschijnselen na 2.5 week. Typische Indica stoner.

Onze Dutch Automatic bestaat uit Northern Light, Ruderalis, Santa Maria en Afghani Gold. Door de Ruderalis genetica is deze soort ook uitermate geschikt om buiten te kweken in landen die noordelijker gelegen zijn. Ze is een 55% Indica plant en heeft een behoorlijk THC niveau van tussen de 10 en 15% en een hoog CBD gehalte voor een autoflowering soort.

Door haar zeer korte groeifase is Dutch Automatic een korte, compacte plant die veel bladeren vormt en één hoofdtop met een spaarzaam aantal zijtakken. Zet haar bij voorkeur op een 18/6 schema. Na ongeveer 2.5 – 3 weken zal ze eerste bloeiverschijnselen tonen. Zowel de bladeren als de toppen hebben een lichtgroene kleur met uitzondering van één donkerder fenotype. Doordat deze soort erg stabiel is, is Dutch Automatic zeer geschikt voor SOG.

Dutch Automatic produceert zware, compacte toppen met een fruitig, bloem-achtig aroma en een lichte skunk toon. Het is een zacht rokertje met een typische indica body stone.  Geschikt voor medicinaal gebruik tegen ADHD, de ziekte van Crohn, angst en paniekaanvallen.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via [email protected]

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Bert

    Mijn eerste kennismaking met de hobbyteelt is helaas wat teleurstellend. Ik heb dit pakketje voor €29 [ipv €19] aangeschaft bij de growshop in Den Bosch.
    Er zijn maar 2/5 zaadjes uitgekomen uiteindelijk. De plantjes groeien nu buiten, maar worden aan alle kanten ingehaald door hun Jack Herrer autoflower neefjes. De plantjes ontwikkelen zich erg slecht, terwijl ze dezelfde behandeling krijgen als de Jack’s. Mijn vermoeden is dat het zaad over datum was. Het zou fijn zijn als er een houdbaarheidsdatum op de verpakking zou staan. Mijn tip is daarom ook; KOOP ONLINE! De kans op hogere omloopsnelheid en goed zaad is dan hoger.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.