Selecteer een pagina

Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

(1 klantbeoordeling)

24.90

Artikelnummer: 895070 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica. Ruderalis x Northern Light x Santa Maria x Afghani Gold. Uitstekende soort voor buiten geeft grote opbrengsten. Van zaad tot oogst in 11-13 weken. Fruitig, bloemig aroma en smaak. Typische Indica stoner.

Onze Dutch Automatic bestaat uit Northern Light, Ruderalis, Santa Maria en Afghani Gold. Door de Ruderalis genetica is deze soort ook uitermate geschikt om buiten te kweken in landen die noordelijker gelegen zijn. Ze is een 80% Indica plant en heeft een behoorlijk THC niveau voor  een autoflowering soort.

Dutch Automatic is een middelgrote plant die geen groeiperiode heeft.. Zet haar bij voorkeur op een 18/6 schema. Na ongeveer 2.5 – 3 weken zal ze eerste bloeiverschijnselen tonen. Zowel de bladeren als de toppen hebben een lichtgroene kleur met uitzondering van één donkerder fenotype.

Dutch Automatic produceert zware, compacte toppen met een fruitig, bloem-achtig aroma en een lichte skunk toon. Het is een zacht rokertje met een typische indica body stone. Geschikt voor medicinaal gebruik tegen ADHD, de ziekte van Crohn, angst en paniekaanvallen.

Extra informatie

CBD

Difficulty

Effect

,

Flowering Time

, ,

Harvest month

,

Indica-Sativa

Outdoor Grow Zone

, ,

Plant Height

,

Seed Type

Suited for

,

Taste

,

THC

Yield

1 beoordeling voor Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Bert

    Mijn eerste kennismaking met de hobbyteelt is helaas wat teleurstellend. Ik heb dit pakketje voor €29 [ipv €19] aangeschaft bij de growshop in Den Bosch.
    Er zijn maar 2/5 zaadjes uitgekomen uiteindelijk. De plantjes groeien nu buiten, maar worden aan alle kanten ingehaald door hun Jack Herrer autoflower neefjes. De plantjes ontwikkelen zich erg slecht, terwijl ze dezelfde behandeling krijgen als de Jack’s. Mijn vermoeden is dat het zaad over datum was. Het zou fijn zijn als er een houdbaarheidsdatum op de verpakking zou staan. Mijn tip is daarom ook; KOOP ONLINE! De kans op hogere omloopsnelheid en goed zaad is dan hoger.

Beoordelingen in alle talen weergeven (5)

Een beoordeling toevoegen