Selecteer een pagina
(2 klantbeoordelingen)

Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

24.90

Beschrijving

Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Dutch Automatic x Blueberry x NL Special. Fruitig, grond-achtig aroma en smaak. Zeer bestendig tegen hoge EC. Snelle autoflowering soort: van zaad tot oogst in 10 à 11 weken. Ontspannen body stoned effect.

Dutch Automatic, Blue Berry en NL Special zijn gebruikt om onze Dutch Blue Automatic te creëren. Ze is een autoflowering soort met een behoorlijk THC percentage en een heerlijke smaak. Dankzij haar Ruderalis genetica, die in het wild voorkomt in Siberië, is ze bij uitstek geschikt om buiten te kweken in landen met een kouder klimaat. Dutch Blue Automatic is zeer schimmelbestendig en nauwelijks vatbaar voor andere plagen. Een ideale (buiten)soort voor beginners.

Dutch Blue Automatic kan goed tegen zowel onder- als overbemesting. Ze is zeer compact en vormt één hoofdtop met nauwelijks zijtakken, perfect voor SOG dus. In ideale binnen-omstandigheden worden de bladeren en toppen blauw. Buiten kan dat ook gebeuren als het een of twee nachten koud is geweest. Kweek deze soort binnen onder 18 uur licht per dag voor een maximale opbrengst.

Dutch Blue Automatic heeft een aards, fruitig aroma en smaak die doet denken aan donkere hasj met fruit-tonen dankzij haar Blue Berry genetica. Het effect is relatief mild maar euforisch en activerend met een lichte body stone. Medicinaal onder andere geschikt tegen ADHD, stress en angstigheid.

Dutch Blue Automatic

Details:Binnen:Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone A/B/C
Bloeitijd: I) 10-11 weken E) Augustus / September
Planthoogte: I) 0.40 - 0.75 m
Opbrengst: I) 15 - 35 gr/plant
Moeilijkheid: Gemiddeld
We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected] bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

2 reviews for Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Lizza

    Jullie dutch blue automatic is echt één van de beste soorten die ik al gecultiveerd bedank hier voor !! En wel wat beter dan al die producten van royal queen seeds en greenhouse seeds. Komen er nog meer autoflowering zaadjes op de mark binnekort ? grtz

  2. nick

    Wederom ook weer top zaad ontkiemt super snel en ook allemaal . de stam is lekker dik en de planten worden mooi breed. Kortom zoek je goede zaden dan zweer ik bij spliffseeds . Ik heb echt een hoop andere merken geprobeerd maar ik wil nooit meer wat anders!!

Beoordelingen in alle talen weergeven (8)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart

Hoogst gewaardeerde producten