Selecteer een pagina
Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden
(2 klantbeoordelingen)

Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

24.90

Description

Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica. Dutch Automatic x Blueberry x NL Special. Hele snelle autoflower soort: van zaad tot oogst in 9  á 11 weken. Fruitig, grond-achtig aroma en smaak. Ontspannen body stoned effect.

Dutch Automatic, Blue Berry en NL Special zijn gebruikt om onze Dutch Blue Automatic te creëren. Ze is een autoflowering soort met een hoog THC percentage en een heerlijke smaak. Dankzij haar Ruderalis genetica, die in het wild voorkomt in Siberië, is ze bij uitstek geschikt om buiten te kweken in landen met een kouder klimaat. Dutch Blue Automatic is schimmelbestendig en nauwelijks vatbaar voor andere plagen. Een ideale (buiten)soort voor beginners.

Dutch Blue Automatic is een goede soort voor beginners, omdat ze stabiel is en gemakkelijk te kweken. Haar weerstand tegen kou, ziekten en plagen zorgen ervoor dat ze geen last heeft van koudere klimaten. Voor maximale opbrengsten kan ze echter het beste binnen worden gekweekt onder een lichtcyclus van 18/6. Dutch Blue Automatic groeit erg snel waardoor ze ideaal is voor hydro-setup.

Dutch Blue Automatic heeft een aards, fruitig aroma en smaak die doet denken aan donkere hasj met fruit-tonen dankzij haar Blue Berry genetica. Het effect is relatief mild maar euforisch en activerend met een lichte body stone. Medicinaal onder andere geschikt tegen ADHD, stress en angstigheid.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

2 beoordeling voor Dutch Blue Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. nick

    Wederom ook weer top zaad ontkiemt super snel en ook allemaal . de stam is lekker dik en de planten worden mooi breed. Kortom zoek je goede zaden dan zweer ik bij spliffseeds . Ik heb echt een hoop andere merken geprobeerd maar ik wil nooit meer wat anders!!

  2. Lizza

    Jullie dutch blue automatic is echt één van de beste soorten die ik al gecultiveerd bedank hier voor !! En wel wat beter dan al die producten van royal queen seeds en greenhouse seeds. Komen er nog meer autoflowering zaadjes op de mark binnekort ? grtz

Beoordelingen in alle talen weergeven (10)

Voeg een beoordeling toe