Selecteer een pagina
Fast Bud Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden
(1 klantbeoordeling)

Fast Bud Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

36.50

Description

Fast Bud Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Early Pearl x Mexican Sativa x Californian Sativa. Prachtig bloemig en kruidig aroma en een zoetige, citrusachtige smaak met hint van peper. Weinig blad, veel bloem. Buiten klaar midden – eind september in Nederland. Langdurige, sociale en energieke high.

De Fast Bud Outdoor is het resultaat van een langdurig en intensief kweekprogramma. We hebben de vroegbloeiende Early Pearl als basis gebruikt en haar terug gekruist met haar genetische voorouders: Mexicaanse Sativa en Californische Sativa. Hiermee hebben wij de soort veel stabieler gemaakt en de bloeitijd, kwaliteit en opbrengst flink verbeterd.

In Nederland is Fast Bud Outdoor al klaar om te oogsten in de 3e-4e week van september. Hoewel ze als het moet ze ook al midden september geoogst kan worden. Ze heeft naar verhouding veel top en weinig blad en maakt bovendien de grootste toppen aan van al onze buitensoorten. Fast Bud Outdoor is een lange, wijd gestructureerde plant met luchtige toppen die daardoor goed tegen schimmel bestand zijn. Ze kan in de volle grond makkelijk lengtes van boven de 3 meter halen. Houd er rekening mee dat als je deze in een pot kweekt, deze sneller klaar is dan als je in de volle grond kweekt.

Door haar sativa genetica kent ze de meeste variatie tussen de fenotypen van al onze buitensoorten, vooral in smaak als ook in bud structuur. De smaak en aroma variëren van bloemig en kruidig tot zoet met een zure bite. Fast Bud Outdoor heeft een sterke en langdurige sociale, energieke high die erg geschikt is tegen stress en depressie

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Fast Bud Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

 1. LGS

  veel variatie in de pheno’s. de meesten zijn wel mooi compact en een 1 pheno is zelfs zeer compact waarbij er zeer weinig blad in de toppen zit.
  deze soort bloeit buiten nog redelijk op tijd af. ze zijn niet zo snel als de goldrush maar te oogsten vanaf de laatste week van september.
  als je echt lekker gewicht in je toppen wilt kun je ze beter tot het eind van de eerste week oktober laten staan. fastbud is geen typisch zoet wietje, de smaak is aards en kruidig. ik vond de toppen gedroogd een stuk beter ruiken dan aan de plant. iets wat ik toch wel vaak andersom ervaar.
  zelfs “slechte” planten die flink wat voeding te kort kwamen hebben nog zeer fatsoenlijke toppen opgeleverd.
  ben zelf geen echte liefhebber van deze plant vanwege de smaak, verder doen ze het buiten zeer goed.
  ook een leuke soort om te combineren met goldrush omdat dan de eerste fastbuds geoogst kunnen worden als je net je laatste goldrush planten hebt omgedaan.

Beoordelingen in alle talen weergeven (4)

Voeg een beoordeling toe