Selecteer een pagina
Gold Bar Kush cannabis plant
(0 klantbeoordelingen)

Gold Bar Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Op voorraad

Description

Gold Bar Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Medical Kush x Orange Bud. Korte, volle soort met een extreem sterke sinaasappel geur. Geweldige combinatie van sinaasappel en kush smaken. Vrolijke, energieke high met een kalmerende body stone.

Door onze Medical Kush met Orange Bud te kruisen hebben we een levenslustige Kush hybride gecreëerd die de unieke smaken van deze beide soorten combineert en een significant hogere opbrengst en betere top structuur heeft dan haar ouders. De sterke citroengeur van Medical Kush wordt dankzij de Orange Bud genetica aangevuld door een scherp sinaasappelaroma met als resultaat een unieke exotische Kush soort.

Gold Bar Kush groeit snel en is erg stabiel. De internode afstanden zijn erg consequent, waardoor ze zelfs onderin de plant mooie, met kristallen bedekte toppen ontwikkelt. Deze soort bloeit met 65 dagen iets langer dan de gemiddelde Kush soort, maar is niet moeilijk om te kweken. Zowel hoge als lage hoeveelheden voeding zijn geen probleem. De makkelijk te oogsten toppen zijn fel groen met dikke oranje haren en lijken op skunk wat betreft topstructuur.

De diepe, scherpe sinaasappel en citrus geur en smaak worden gevolgd door een romige kush nasmaak. Gold Bar Kush zorgt voor een actief dromerig effect en heeft een zeer kalmerende, maar niet overweldigende stone. Deze soort is bij uitstek geschikt voor het bestrijden van stress, chronische pijn, depressie en een gebrek aan eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (4)

Wees de eerste om “Gold Bar Kush Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen