Selecteer een pagina

Gold Bar Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

32.50

Op voorraad

Beschrijving

Gold Bar Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Medical Kush x Orange Bud. Korte, volle soort met een extreem sterke sinaasappel geur. Geweldige combinatie van sinaasappel en kush smaken. Vrolijke, energieke high met een kalmerende body stone.

Door onze Medical Kush met Orange Bud te kruisen hebben we een levenslustige Kush hybride gecreëerd die de unieke smaken van deze beide soorten combineert en een significant hogere opbrengst en betere top structuur heeft dan haar ouders. De sterke citroengeur van Medical Kush wordt dankzij de Orange Bud genetica aangevuld door een scherp sinaasappelaroma met als resultaat een unieke exotische Kush soort.

Gold Bar Kush groeit snel en is erg stabiel. De internode afstanden zijn erg consequent, waardoor ze zelfs onderin de plant mooie, met kristallen bedekte toppen ontwikkelt. Deze soort bloeit met 65 dagen iets langer dan de gemiddelde Kush soort, maar is niet moeilijk om te kweken. Zowel hoge als lage hoeveelheden voeding zijn geen probleem. De makkelijk te oogsten toppen zijn fel groen met dikke oranje haren en lijken op skunk wat betreft topstructuur.

De diepe, scherpe sinaasappel en citrus geur en smaak worden gevolgd door een romige kush nasmaak. Gold Bar Kush zorgt voor een actief dromerig effect en heeft een zeer kalmerende, maar niet overweldigende stone. Deze soort is bij uitstek geschikt voor het bestrijden van stress, chronische pijn, depressie en een gebrek aan eetlust.

Gold Bar Kush

Details: Binnen: Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone B/C
Bloeitijd: I) 9-10 weken E) September / Oktober
Planthoogte: I) 1.10 - 1.30 m E) 1.50 - 2.00 m
Opbrengst: I) 400 gr/m² E) 450-500 gr/plant
Moeilijkheid: Gemiddeld

Verzenden

We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected].

De bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (3)

Wees de eerste om “Gold Bar Kush Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *