Selecteer een pagina
Gold Rush Outdoor vrouwelijke wiet zaden
(1 klantbeoordeling)

Gold Rush Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

36.50

Description

Gold Rush Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Polm Gold x Purple Power x Afghan. Zoetige, dieselachtige smaak en aroma. Sterke, veerkrachtige plant. Goede THC productie. Snelst klaar van alle outdoor soorten, begin september. Bodystoned en enerverende high.

Door onze Polm Gold met een Purple Power te kruisen hebben we de Gold Rush Outdoor gecreëerd, een optimale soort voor buitenkweek in noordelijke klimaten. Door een bijzonder, vroegbloeiend Purple Power fenotype als vader te gebruiken is dit bovendien onze snelste buitensoort. Ze begint al te bloeien rond de 2e week van juli en is half – eind september klaar. Gold Rush Outdoor is een sterke, veerkrachtige plant die zeer schimmel- en ziektebestendig is. Perfect voor koudere en/of bergachtige klimaten. Gold Rush Outdoor heeft een behoorlijke THC productie voor buiten en is een stevig rokertje met een geweldige smaak.

Er zit wel enige variatie tussen de fenotypen, zowel in THC productie als in uiterlijk. Sommige fenotypen zullen eerst blauw en dan paars worden in de laatste fase van de bloei. De paarse fenotypen zijn de 2e-3e week van September klaar. Één witte feno is pas eind September klaar. De paarse feno ruikt duidelijk dieselachtig, terwijl de witte feno dat in lichtere mate heeft.

Gold Rush Outdoor is zeer aromatisch en heeft een zoete, aardse smaak en geur die naar Diesel neigt. De high is een complexe combinatie van een actieve high en een stevige body stone. Gold Rush Outdoor is medicinaal vooral goed te gebruiken tegen stress, depressie en een gebrek aan eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Gold Rush Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

 1. LGS

  deze soort is redelijk stabiel, ik had 1 compleet paars pheno gevonden in 15 zaden. Alle anderen waren groen.
  nagenoeg alle toppen zijn compact gebleken, denk zelf aan zo’n 10-15% fluffy pheno’s.
  als ze weinig licht krijgen blijven de toppen wel compact maar dan zie je wel iets meer blad in het eindresultaat zitten.
  de eerste planten gingen in de 2e week van september om en de meesten in de 3e week september.
  als je ze goed bijvoed in de bloei kunnen enkelen het volhouden tot de 1e week oktober maar later zullen ze echt niet zijn.
  je kan deze soort eventueel al iets eerder oogsten als dat vanwege het weer echt nodig is maar als je ze helemaal laat afbloeien komt de fruitige smaak
  pas echt goed tot zijn recht. de smaak is fris, fruitig en zoet.
  een mooi soortje waar je weinig omkijken naar hebt. ze zijn ook niet zeer rotgevoelig, vanaf week 5 a 6 moet je pas goed gaan opletten.
  deze soort is bij mij de basis voor een mooi outdoorseizoen!

Beoordelingen in alle talen weergeven (5)

Voeg een beoordeling toe